Life

Are Zanni o nouă iubită? Câștigătorul Survivor All Stars, dezvăluiri sincere: ”Am cunoscut o fată”

Are Zanni o nouă iubită? Câștigătorul Survivor All Stars și-a deschis sufletul și a fost cât se poate de sincer în ceea ce privește viața sa amoroasă.
19.06.2024 | 13:05
Are Zanni o noua iubita Castigatorul Survivor All Stars dezvaluiri sincere Am cunoscut o fata
Are Zanni o nouă iubită? Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Multă lume se întreabă dacă Zanni are o nouă iubită sau nu. De altfel viața amoroasă a Faimosului a tot fost discutată de-a lungul timpului, însă până acum, nimic sigur nu s-a aflat.

Are Zanni o nouă iubită?

Viața lui Zanni s-a schimbat radical în ultimii ani. Faimosul a reușit să câștige atât Survivor România, cât și Survivor All Stars. De asemenea și-a cumpărat propria casă și continuă să își vadă de activitățile sale.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește viața sa amoroasă, s-a tot scris despre o posibilă idilă între el și Ana Porgras. Niciodată însă lucrurile nu s-au concretizat, cei doi fiind doar buni prieteni, chiar dacă la prima vedere lucrurile păreau diferite.

Și totuși are Zanni o nouă iubită? Faimosul și-a deschis sufletul într-un podcast recent și a fost sincer. Zanni nu are o nouă iubită în mod oficial, dar își dorește o relație serioasă. Totodată, el a mai dezvăluit și că a cunoscut recent o fată.

ADVERTISEMENT

Deși vrea ca lucrurile să meargă mai departe însă, momentan cei doi doar vorbesc. Chiar și așa, Faimosul preferă ca lucrurile să meargă încet, așa cum își dorește și posibila sa nouă parteneră.

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a declarat Zanni, în cadrul unui podcast.

ADVERTISEMENT

Ce spune despre căsătorie

După ce a vorbit despre o nouă iubită, Zanni a vorbit și despre căsătorie. Acesta recunoaște că este o persoană foarte creativă. Mai mult de atât, el consideră că viitoarea sa parteneră de viață va fi cu siguranță o norocoasă.

Totodată, câștigătorul Survivor a mai adăugat și că este o persoană cât se poate de sinceră. Îi place să vorbească cu sufletul și de asemenea, își dorește ca femeia de lângă el să fie una cu adevărat fericită.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor. Când o să fie momentul ăla (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă. Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc, nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc.

Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată”, a mai spus câștigătorul Survivor All Stars.

ADVERTISEMENT