Arena Naţională, asaltată de olteni! Câte tichete s-au vândut până acum

Mirela Apostol   
in Cupa Romaniei
21/05/2018, 17:39
Arena Naţională, asaltată de olteni! Câte tichete s-au vândut până acum
Arena Naţională, asaltată de olteni

UPDATE. Cu şase zile înainte de meci, s-au vândut deja 25.000 de bilete pentru finala Cupei României, anunţă sport.ro. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:00.


UPDATE. Cel mai mare stadion din ţară, Arena Naţională, asaltată de olteni. Universitatea Craiova a vândut bilete pentru finala Cupei României, când vor juca împotriva celor de la Hermannstadt.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Au fost puse în vânzare bilete şi la casele de la Arenă de azi, 21 mai şi se vor vinde până pe 26 mai pe programul 12 – 19:00, urmând ca pe 27, în ziua meciului, casele să fie deschise de la 12:00 şi până la ora începerii finalei. Preţurile sunt următoarele: Peluze – 15 RON; Tribune – 30 RON; VIP albastru – 150 RON; VIP roşu – 200 RON.

Partida se va dsputa duminică, de la ora 21:00. şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.


Oltenii au vândut bilete pentru finală înclusiv înaintea meciului din play-off-ul Ligii 1 Betano, când au primit vizita FCSB-ului. Până acum au fost vândute 5.000 de bilete.

Arena Naţională, asaltată de olteni

“Am fost la finală, am suferit alături de Emil Săndoi. Sunt suporter vechi de tot. Am fost și la finala din ’98 cu Rapid și apoi la cea cu Dinamo”, a spus un fan al Craiovei pentru un site de sport, completat de un alt suporter: “Sunt bunicei, dar nu cred că se vor descurca în fața Craiovei. Sper să fim peste 20.000 de fani, mai mulți decât FCSB în meciul cu titlul pe masă pe care o să-l joace cu Astra”.

Finala Cupei României va avea loc pe 27 mai, pe Arena Naţională, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Universitatea Craiova s-a calificat în ultimul act al Cupei României, după ce au trecut de FC Botoşani. Hermannstadt a bătut echipa din Liga 1, Gaz Metan Mediaş, tur şi retur, şi s-a calificat în finală fără drept de apel.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×