Fotbal intern

Asistență scăzută la FCSB – Sepsi. Cum arată Arena Națională. Foto

Asistenta scazuta la FCSB  Sepsi Cum arata Arena Nationala Foto
Arena Națională, goală la FCSB - Sepsi

FCSB joacă un meci destul de dificil pe teren propriu, în compania celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a patra din play-off-ul Ligii 1 Betano. Roș-albaștrii au nevoie de o victorie pentru a se apropia de CFR Cluj. Trupa din Gruia a făcut un prim pas greșit în play-off, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, în fieful Craiovei, pe noul Oblemenco. Cu toate acestea, FCSB nu beneficiază de un sprijin prea important la meciul împotriva covăsnenilor.

FCSB – Sepsi, asistență extrem de scăzută pe Arena Națională

Reporterii FANATIK au surprins Arena Națională la debutul partidei dintre FCSB și Sepsi. Meciul se joacă cu acoperișul tras din cauza ploii, iar cel mai mare stadion din țară arată impresionant.

Doar o mică galerie se află la meciul FCSB - Sepsi
Doar o mică galerie a roș-albaștrilor se află la meciul FCSB – Sepsi

Din păcate însă pentru elevii lui Mihai Teja, stadionul arată mai degrabă pustiu. La începutul partidei erau numai 2.500 – 3.000 de suporteri. Asta chiar dacă tichetele la acest meci erau accesibile. Cu toate acestea, faptul că s-a jucat luni, vremea friguroasă, dar și problemele de la identitate ale FCSB fac ca meciul cu Sepsi să se joace cu o asistență mică.

Tags: