Sport

Arena Naţională, motiv de înțepături între Rapid şi FCSB: ”E stadionul lui Gigi Becali?”

Cristi Săpunaru va evolua pentru a patra oară în carieră pentru Rapid. La prezentarea oficială fostul internațional i-a dat replica lui Gigi Becali.
04.07.2021 | 21:59
Arena Nationala motiv de intepaturi intre Rapid si FCSB E stadionul lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Cristian Săpunaru a evoluat ultimii patru ani în Turcia, la mai multe echipe. Ajuns la 37 de ani, fotbalistul a decis să semneze un nou contract cu Rapid, probabil ultimul din carieră.

La prezentarea oficială apărătorul nu a ezitat să-l atace pe Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, una dintre marile rivale ale vișiniilor.

ADVERTISEMENT

Săpunaru nu a uitat rivalitatea cu FCSB

Cristian Săpunaru și-a început cariera la FC Național, dar s-a declarat dintotdeauna un rapidist 100%. De altfel, singurele trofee interne le-a cucerit tocmai în tricoul grupării giuleștene, Cupa și Supercupa României în 2007.

Un an mai târziu era achiziționat de FC Porto alături de care a cucerit trei titluri, trei Cupe și tot atâtea Supercupe ale Portugaliei. Tot în tricoul lui Porto a obținut și cea mai importantă performanță internațională, cucerind trofeul Europa League, în 2011.

ADVERTISEMENT

Revenit în Liga 1 după șase ani, cel poreclit ”săpun” s-a arătat deranjat de declarația lui Gigi Becali care spunea că Rapid nu are dreptul de a evolua pe Arena Națională.

”E stadionul lui Gigi Becali? Eu aștept oricum să joc la noi acasă. Nu am apucat să văd stadionul, doar am trecut pe acolo.

ADVERTISEMENT

Cred că o să se audă puțin mai tare. Ceva modern, stadion nou, sper să fie plin. Poate să fie și cu Adunații Copăceni meciul de inaugurare, important e să fie plin!”, a spus Săpunaru, la conferința de presă.

Cristi Săpunaru și președintele Daniel Niculae, puși pe glume

Apărătorul de 37 de ani a fost întrebat pe ce poziție i-ar conveni să joace, având în vedere vârsta, iar fostul internațional și președintele Daniel Niculae au răspuns, mai în glumă, mai în serios.

ADVERTISEMENT

”Cel mai bine joc atacant!”, a spus fotbalistul, completat de oficialul giuleștean: ”Să știți, mai nou e în probe!”, a completat Niculae.

Fotbalistul a mai spus că nu este convins că știe exact ce meci ar putea fi considerat la ora actuală un derby în România și a făcut un apel către suporteri să susțină echipa giuleșteană.

”Rapid e un tot, cu suporteri, cu echipă, vreau să văd acel Rapid pe care l-am cunoscut când eram mic, să văd bucurie. Nu știu ce derby aștept cu nerăbdare. Tot aud FCSB, CSA, CSU, FCU, prea multe echipe pentru un singur nume, așa e în România”, a punctat Săpunaru.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,18 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT