Probleme înainte de FCSB – CFR. S-a închis parcarea pe Arenă

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
10/02/2018, 18:01
Probleme înainte de FCSB – CFR. S-a închis parcarea pe Arenă GALERIE FOTO

FCSB şi CFR Cluj se vor dulea în cel mai tare meci al acestei etape, pe cel mai mare stadion din ţară. Organizatorii au însă parte de unele probleme cu acoperişul din parcarea subterană. Din cauza ploii, acesta s-a lăsat, iar pentru a fi evitat orice pericol, parcarea subterană a fost închisă (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Conform spuselor lui Gigi Becali, la meci vor asista aproximatix 15.000 de suporteri: “Se vânduseră până jois eară vreo 10.000 de bilete, eu cred că la ora meciului vor fi vreo 15-20.000”, a spus Becali înainte de meci.

Dică n-are emoţii

Antrenorul FCSB-ului tratează partida cu liderul campionatului ca pe oricare alta, spunând că nu va fi decis titlul în această seară: “Sper să nu ne surprindă cu ceva. Dan Petrescu e foarte bun, e unul dintre cei mai valoroşi antrenori români.Nu se decide campionatul în meciul ăsta”, a spus Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Partida FCSB – CFR Cluj se va disputa de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Sursa foto: Telekomsport.ro

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.