Fotbal intern

Arenă nouă de 30 de mii de locuri pentru un oraș important! Răchită: ”Probabil că mă voi ocupa de elaborarea lui!”

Autor: Alexandru Năstase | 15.01.2019 | 19:56
Timișoara ar putea beneficia de un stadion nou cu o capacitate de 30 de mii de locuri

O nouă arenă de 30 de mii de locuri se construiește într-un oraș important! La Timișoara, lucrurile încep să se miște și în ciuda faptului că ACS Poli ocupă ultima poziție în clasamentul ligii secunde, formația are obiective mărețe. Valeriu Răchită a fost numit antrenor și pe lângă activitatea tehnică, acesta va consilia și Primăria pentru ridicarea unui stadion nou.

”Am înţeles că este la stadiul de fezabilitate. În 2010, am participat cu primarul Ploieştiului, din postura de consilier al primarului, eram şi manager Petrolul, la elaborarea caietului de sarcini până la construcţia stadionului ”Ilie Oană”, din Ploieşti. Probabil, mă voi ocupa şi de elaborarea, proiectarea unui nou stadion aici, la Timişoara, ceea ce ar fi o realizare extraordinară. Este o clauză pe care domnul primar a ţinut să o pună. Până la 30 iunie nu am voie să-mi dau demisia. Chiar mă sunase mai demult cineva din primăria Timişoara, erau interesaţi cum au adus conceptul de stadion englezesc la Ploieşti. Era vorba de mine. Mă voi ocupa de elaborarea şi proiectare, ceea ce ar fi o realizare extraordinarăa declarat Valeriu Răchită.

Arenă nouă de 30 de mii de locuri pentru un oraș important! Stadion
Fanii timișoreni și-ar putea susține echipa favorită pe o nouă arenă

Arenă nouă de 30 de mii de locuri pentru un oraș important!

Fostul jucător al Petrolului a bătut palma cu bănățenii pe care vrea să-i scape de la retrogradare. 12 puncte are de recuperat ACS Poli până la prima poziție care asigură prezența și la anul în liga a doua. Cu toate acestea, antrenorul e liniștit și spune că nimic nu este pierdut. Deocamdată, echipa are numai 10 puncte acumulate după 21 de partide jucate. 2 victorii au strâns timișorenii și 4 rezultate de egalitate, în condițiile în care de 15 ori au ieșit de pe teren învinși.

Aerostar Bacău, echipa antrenată de Florin Bratu și la care ar putea să investească patronii unui retailer important de pe piața internă, ocupă prima poziție deasupra malaxorului retrogradării. Dacia Unirea Brăila, CS Balotești, SSC Farul, formația pe care o patronează fostul internațional, Ciprian Marica și Metaloglobus sunt celelalte echipe care au probleme în acest moment cu retrogradarea.

  • 20 este poziția pe care o ocupă în acest moment ACS Poli Timișoara în clasamentul ligii secunde

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!