Fotbal international

Arestări și suveniruri confiscate de poliția spaniolă înainte de finala Champions League Tottenham-Liverpool

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 31.05.2019 | 18:23
Finala Champions League. Deja fanii lui Liverpool au aprins capitala Spaniei pe unde au trecut

Finala Champions Legue, Tottenham – Liverpool, are loc sâmbătă, 1 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul Wanda Metropolitano și dacă pentru hoteluri și localuri a reprezentat o adevărată mană cerească prin câștigurile incredibile obținute într-un singur weekend, pentru poliția din capitala Spaniei cu siguranță că lucrurile nu stau la fel.

Arestări și confiscări de bunuri înaintea finalei Champions League

De când a început acest exod al fanilor lui Liverpool și Tottenham dinspre Regatul Unit spre Spania poliția din Madrid este într-o alertă continuă și după declarațiile șefilor săi abia așteaptă ca balamucul să ia sfârșit și situația să se normalizeze. Este drept, momentan nu s-au consemnat episoade semnificative de violență între fanii celor două cluburi, dar au avut loc alte episoade care au dat mult de lucru forțelor de ordine.

Era de așteptat ca pentru un asemenea eveniment atât de important cât și de benefic în plan financiar ca să se încerce operațiuni de speculă și trafic de bilete, precum și de falsificare a unor suveniruri legate de însemnele celor două cluburi. În acest sens, poliția din Madrid a primit important sprijin și din partea departamentului de securitate de la Liverpool și Tottenham.

Finala Champions League. Poliția din Madrid a efectuat numeroase percheziții și a arestat șase persoane înaintea finalei

2000 de bunuri false au fost reținute de oamenii legii

Vineri, 31 mai, a fost o zi plină pentru oamenii legii, care, pe măsură ce la Madrid au început să vină tot mai mulți suporteri care nu aveau bilete la finală și nici locuri de cazare, au sporit vigilența, pentru că au apărut indivizi dornici de îmbogățire și dispuși să vândă bilete la suprapreț sau și mai grav, care dețineau bilete false. Totodată au apărut foarte mulți vânzători cu fulare, tricouri și alte efecte ale celor două cluburi, care nu dețineau drept de comercializare sau aveau la vânzare bunuri falsificate.

Rezultatul acțiunii poliției din Madrid este de șase arestări și 2000 de bunuri confiscate. Însă oamenii legii sunt convinși că problemele vor continua, pentru că este o șansă imensă pentru localnici de a câștiga din astfel de operațiuni ilegale sume pe care poate unii dintre ei nu le-ar putea obține nici în jumătate de an și de aceea alerta este maximă.

1,35 este cota la agenția de pariuri Winner pentru ca în meci să se înscrie între 2-5 goluri

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!