Fotbal intern

STEAUA. Argăseală, anunţ BOMBĂ despre REVENIREA lui Keşeru

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală a vorbit despre transferurile pe care le-a făcut campioana României. Argăseală a spus la Dolcesport că atacantul Claudiu Keşeru poate să revină în...
19.06.2015 | 00:03
STEAUA Argaseala anunt BOMBA despre REVENIREA lui Keseru

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală a vorbit despre transferurile pe care le-a făcut campioana României. Argăseală a spus la Dolcesport că atacantul Claudiu Keşeru poate să revină în Ghencea la doar 6 luni de la transferul său la Al Gharafa: 

Despre Muniru.. “N-a fost greu de convins Muniru. A acceptat ce am propus noi, atît jucătorul, cît şi Clujul. A durat mai mult transferul, dar s-a realizat. Nu va rămîne CFR cu un procent dintr-un viitor transfer”

GALERIE FOTO!!!! ULTIMUL TRANSFER A FOST PREZENTAT OFICIAL DE STEAUA!!! VEZI IMAGINI CU NOUL SUPER STAR DIN GHENCEA IN TRICOUL STELEI!!!

Despre Tudorie… Astăzi trebuia să ne întîlnim cu cei de la Oţelul, însă au avut nişte probleme. Încă nu am bătut palma, dar ne vom întîlni probabil mîine şi vom discuta despre transferul lui Tudorie”

Despre Martinus… “Toţi jucătorii care nu au satisfăcute condiţiile, se consideră nerespectaţi de Steaua. Martinus a pus cîteva condiţii pe care nu le-am putut respecta. Erau unele condiţii financiare. Cînd o să fie Martinus conducător de club atunci poate o să i se pară normal să punem o clauză de 10 milioane de euro”

ULTIMA ORA!!!  S-A DECIS!!! ANUNTUL UEFA!!!! CU CINE POATE JUCA STEAUA IN LIGA CAMPIONILOR!!!  

Despre Keşeru… “Sînt probleme la Al Gharafa. Nu ştim amănunte. Keşeru va discuta cu ei şi vom vedea în funcţii de propunerile pe care le mai are clubul. Dacă clubul e dispus să îl împrumute, Steaua e interesată, asta e clar! Să vedem dacă putem să îl luăm înapoi”

GALERIE FOTO ULUITOARE!!! FANII AU TABARÎT PESTE STELISTI IN CANTONAMENT!!!

Despre Rădoi… “Bag de seamă că e o problemă pentru alţii că Rădoi e antrenor. Pentru noi nu e nici o problemă. Nu ştiu la ce s-a referit Şumudică. Sînt mulţi suferinzi în fotbalul românesc. Mirel va fi unul dintre marii antrenori pentru că modul în care lucrează e demn de invidiat, are o relaţie foarte bună cu jucătorii. S-a hotărît asupra lui Vîlceanu să plece împrumut un an şi după al doilea cantonament mai vedem”