ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Argentina ar putea rămâne fără selecționer! Sampaoli, acuzat de viol

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 10.06.2018 | 16:38
Argentina ar putea rămâne fără selecționer. Jorge Samapoli este acuzat de tentativă de viol!

Cu doar câteva zile înaintea startului turneului final al CM din Rusia Argentina ar putea rămâne fără selecționer! Ar fi o adevărată bombă pentru Leo Messi și colegii săi, pentru că oricât de bun ar fi un antrenor este imposibil să vii și să preiei o echipă națională într-un interval de timp atât de scurt.

ADVERTISEMENT

Actualul selecționer, Jorge Sampaoli, este acuzat de comiterea unui delict foarte grav, care dacă se va dovedi a fi şi real, i-ar putea aduce ani buni de închisoare, nu numai îndepărtarea de la timona naţionalei. Sampaoli este acuzat de jurnalistul Gabriel Anello de tentativă de viol!

Argentina ar putea rămâne fără selecţioner dacă s-ar face public acest caz

Incidentul ar fi avut loc în cantonamentul echipei naţionale şi victima ar fi fi o bucătăreasă, care, susţine Anello, ar fi adus cazul la cunoştinţă şefilor federaţiei. Aceştia se află într-o situaţie extrem de delicată. Nu pot face nici un fel de comentariu, când Mondialul bate efectiv la uşă şi un scandal de asemenea amploare ar fi ca un tsunami pentru “pume”.

Argentina ar putea rămâne fără selecționer. Sampaoli este un personaj controversat. A mai avut incidente cu oamenii legii
Argentina ar putea rămâne fără selecționer. Sampaoli este un personaj controversat

Sampaoli se ştie că este un caracter deosebit de coleric şi a mai avut nu de mult probleme cu legea, dar pe teme care nu implică fapte de o asemenea gravitate. Lumea îşi pune doar întrebarea dacă acuzaţiile lui Anello sunt şi veridice, pentru că în trecut el a mai lansat atacuri la adresa jucătorului Ezequel Lavezzi, despre care a susţinut că ar fi fumat marijuana, dar nu a putut aduce dovezi concrete în acest sens.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!