Fotbal international

Argentina – Australia 2-1, în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022. ”Pumele” merg în sferturi!

Toate informaţiile despre Argentina - Australia, în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022: absenţe, accidentări, cote la pariuri şi televizări.
03.12.2022 | 22:58
Argentina  Australia 21 in optimile de finala de la Campionatul Mondial 2022 Pumele merg in sferturi
Alvarez face 2-0 și Argentina este cu un pas în sferturi.
ADVERTISEMENT
03-12-2022
20:05

Argentina - Australia 2-1 (Messi 35. J. Alvarez 57 / E.Fernandez 77 - autogol)

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

Min.90+7: Garang Kuol primește o pasă în 8 metri, singur cu Emiliano Martinez, dar portarul argentinian are o paradă salvatoare.

Min.90+4: Ryan scoate din nou cu piciorul în fața lui Lautaro, Messi reia din cădere, pe lângă.

Min.90+3: O nouă pasă a lui Messi pentru Lautaro, de data aceasta atacantul șutează bine, dar Ryan respinge cu genunchiul. La faz imediat următoare, Messi șutează puțin pe lângă vinclu, după o acțiune personală.

Min.89: Messi îl găsește excelent pe Lautaro Martinez, care, singur, în 10 metri, șutează mult peste.

Min. 81: Cursă excelentă a lui Aziz Behich, dar șutul acestuia este blocat in extremis.

Min.77: GOOOL Australia. Goodwin șutează de la mare distanță, mingea este deviată de Enzo Fernandez și Emiliano Martinez rămâne fără replică.

Min.65: Slalom de 30 de metri al lui Messi, dar acesta este blocat, in extremis, în 6 metri, în momentul în care se pregătea să șuteze.

Min.57: GOOOL Argentina. Ryan se complică, încearcă să dribleze în 6 metri, iar J. Alvarez profită și mărește diferența.

Min.51: Messi șutează de la 17 metri, dar Ryan prinde.

Min.50: L. Martinez intră în locul lui Papu Gomez.

Min.46: Startul reprizei secunde.

03-12-2022
19:00

Messi face diferența în prima repriză

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

Min.45+3: Final de primă repriză.

Min.38: Degenek vede cartonașul galben și va rata meciul următor dacă echipa sa se va califica.

Min.35: GOOOL Argentina. Messi înscrie din interiorul suprafeței de pedeapsă după o fază prelungită de atac pornită de la o lovitură liberă.

Min.30: Argentina, pentru moment, fără șut pe poartă.

Min. 4: Rodrigo De Paul a înercat să trimită o centrare în careu, însă a fost blocată de Keanu Baccus. Argentinienii au cerut un henţ, după ce balonul l-ar fi lovit pe australian în braţ, însă faza nu a fost revăzută cu ajutorul sistemului VAR.

Min. 1: A început meciul dintre Argentina şi Australia.

Argentina - Australia

03-12-2022
17:50

Echipele de start în Argentina - Australia

Argentina: Martínez (Aston Villa) – Molina (Atletico Madrid), Romero (Tottenham), Otamendi (Benfica), Acuña (Sevilla) – Fernández (Benfica) – De Paul (Atletico Madrid), Mac Allister (Brighton) – Gómez (Sevilla), Messi (PSG), Álvarez (Manchester City). Rezerve: Armani, Rulli – Almada, Correa, Di Maria, Dybala, Foyth, La. Martinez, Li. Martinez, Montiel, Palacios, Paredes, Pezzella, Rodriguez, Tagliafico. Selecţioner: Lionel Scaloni.

Australia: Ryan (FC Copenhaga) – Degenek (Columbus Crew), Souttar (Stoke City), Rowles (Heart of Midlothian), Behich (Dundee United) – Leckie (Melbourne City), Mooy (Celtic), Irvine (FC St. Pauli), Baccus (St Mirren) – McGree (Middlesbrough), Duke (Fagiano Okayama). Rezerve: Redmayne, Vukovic – Atkinson, Cummings, Deng, Devlin, Goodwin, Hrustic, Karacic, King, Kuol, Mabil, Maclaren, Tilio, Wright. Selecţioner: Graham Arnold

Meciul Argentina – Australia are loc sâmbătă, 3 decembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul optimilor de finală la turneul final al CM din Qatar. Argentina s-a calificat de pe primul loc în Grupa C, după ce pierduse, incredibil, prima partidă, 1-2 cu Arabia Saudită. Australia a provocat o mare surpriză, terminând a doua în Grupa D, după campioana mondială din 2018, Franţa, după ce a învins în etapa a 3-a Danemarca, pe care toată lumea o vedea alături de Franţa.

Argentina – Australia, în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022

Argentina – Australia este al doilea meci din optimile de finală ale turneului final de CM din Qatar. La prima vedere este una dintre cele mai dezechilibrate partide, dar cu siguranţă că sud-americanii nu gândesc aşa după ce au fost doborâţi în prima etapă a Grupei C de buturuga mică Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul dintre Argentina şi Australia

Confruntarea Argentina – Australia se desfăşoară sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 21:00 pe stadionul “Ahmad bin Ali” din Al Rayyan, suburbie a capitalei Doha, care cu acest prilej se va despărţi de suporterii care l-au populat de-a lungul a două săptămâni.

Pe acest stadion au fost disputate până acum partidele SUA – Ţara Galilor 1-1, Belgia – Canada 1-0, Ţara Galilor – Iran 0-2,  Japonia – Costa Rica 0-1, Ţara Galilor – Anglia 0-3 şi Croaţia – Belgia 0-0-. După cum vedeam, acest stadion a fost efectiv casa galezilor, care au jucat toate partidele de la Mondial pe “Ahmad bin Ali Stadium”.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida

Partida Argentina – Australia  se joacă sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 21:00, şi va fi televizată în direct şi în exclusivitate pe postul TVR 1 O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

Sâmbătă, 3 decembrie, vremea va fi în continuare caldă, dar nu la temperaturi foarte ridicate, sub graniţa celor 30 de grade. Mai precis la ora amiezii vor fi în aer 29 de grade, temperatură care se mai reduce cu două-trei grade la ora meciului. Dacă totuşi va fi prea cald, instalaţiile de climatizare vor rezolva problema la 20 de grade.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să știi despre Argentina – Australia, de la Cupa Mondială 2022, dacă jucați la pariuri

Cu siguranţă va fi meciul pentru care vor curge tone de pariuri, marea majoritate fireşte pentru sud-americani. FANATIK prezintă cele mai importante informaţii înaintea partidei dintre Argentina şi Australia. Să nu uităm că în primul meci din grupa C, cu Arabia Saudită, Argentina avea, de asemenea, o cotă modică şi acel 27,00 al arabilor a devenit realitate.

Absenţe în meciul Argentina – Australia

Lionel Scaloni, selecţionerul Argentinei, aşteaptă cu înfrigurare veşti bune de la staff-ul medical al “pumelor” privind starea de sănătate a unui titular foarte important, mijlocaşul ofensiv Angel Di Maria. Acesta s-a accidentat la coapsă în meciul care a decis calificarea, împotriva Poloniei.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, selecţionerul australian Graham Arnold nu are nici o problemă de efectiv şi presa de la Antipozi specula pe faptul că Arnold ar fi serios tentat de ideea de a trimite pe teren exact aceeaşi formulă de echipă cu care a început meciul marii calificări cu Danemarca.

Polonezul Marciniak, la al doilea meci arbitrat în Qatar

A doua optime de finală la Mondialul din Qatar, Argentina – Australia, va fi condusă de arbitrul polonez Szymon Marciniak. Acesta mai avut un meci foarte greu, în etapa a 2-a din grupa D, între Franţa şi Danemarca, scor 2-1, de care s-a achitat foarte bine.

După ce a pierdut meciul de deschidere al Cupei Mondiale cu 4-1 în fața Franței, care a câștigat Grupa D, Australia a provocat o surpriză uriașă învingând cu 1-0 Tunisia și Danemarca, pentru a avansa în optimi, în ciuda previziunilor pesimiste. Australia a mai ajuns o singură dată în optimile de finală, fiind învinsă cu 1-0 de Italia, viitoarea campioană din 2006. Însă, după ce a câștigat pentru prima dată două meciuri la un singur turneu final al Cupei Mondiale, galben-verzii spun că vor da totul pentru un rezultat istoric cu Argentina.

Cote la pariuri la jocul Argentina – Australia

Casele de pariuri nu cred că Argentina mai poate produce o a doua surpriză negativă de proporţii şi acordă cota de 1,25 la victorie pentru Leo Messi şi colegii lui. Australienii, pentru a detona o altă bombă de propporţii, au cotă de 14,00, iar un egal în timp regulamentar are cota 5,75. Şansă dublă X2 are cotă 4,00, iar un gol marcat de “canguri” ajunge la cota 2,60.

Există patru meciuri disputate între aceste două reprezentative de-a lungul timpului. Unul singur a fost amical, în 2007, câştigat de argentinieni cu 1-0. Celelalte trei sunt meciuri oficiale, un 4-2 pentru Argentina la Cupa Confederaţiilor, în 2005, dar cele mai dramatice momente au fost în barajul pentru calificarea la CM 1994, când au fost două meciuri, Argentina a făcut 1-1 în Australia şi a învins acasă cu 1-0.


  • 1,90 este cota Superbet pentru “peste 2,5 goluri marcate” în Argentina – Australia. VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT