Fotbal international

Argentina, în stare de șoc! Imagine terifiantă cu glezna lui Lionel Messi. Decarul, în pericol să rateze Mondialul?! Foto

Starul naționalei Argentinei s-a antrenat cu glezna umflată. Presa și fanii argentineni se tem că Messi ar putea rata debutul la CM din Qatar sau chiar întregul turneu final.
21.11.2022 | 18:40
Argentina in stare de soc Imagine terifianta cu glezna lui Lionel Messi Decarul in pericol sa rateze Mondialul Foto
Lionel Messi e la 5-lea Campionat Mondial din carieră. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Continuă probleme medicale pentru Lionel Messi, care s-a accidentat la PSG chiar înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Starul naționalei Argentinei s-a antrenat cu glezna umflată.

Lionel Messi, imaginea zilei. Cum a fost surprins la ultimul antrenament al Argentinei

Lionel Messi s-a antrenat normal cu lotul Argentinei, însă jucătorul lui PSG are în continuare probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Presa din Argentina a surprins o imagine cu glezna lui Lionel Messi, care este extrem de umflată: „COPA: Sport Center arată glezna umflată a lui Lionel Messi la antrenamentul de azi al Argentinei. În ciuda umflăturii, asul s-a antrenat normal”, se anunță într-o postare pe Twitter. Imaginea vorbește însă de la sine.

O absență a lui Messi la meciul de debut cu Arabia Saudită de marți, 22 noiembrie, ar ridica și mai multe semne de întrebare. Conform TYC Sports, liderul naționalei Argentina s-ar fi antrenat totuși separat în ultimele zile. Cu toate acestea, nu ar fi vorba despre o leziune la ligamente sau os, ci doar o acumulare de lichid.

ADVERTISEMENT

În mod evident, Lionel Messi nu poate fi 100% din punct de vedere medical, însă staff-ul medical al Argentinei va face cu siguranță toate eforturile pentru a-l recupera, iar decarul „Pumelor” ar putea fi ajutat și cu infiltrații pentru a rezista 90 de minute.

Cum au apărut problemele medicale ale lui Lionel Messi

Lionel Messi s-a accidentat la tendonul lui Ahile pe 6 noiembrie, în meciul cu Lorient, după atac dur al unui adversar. Jucătorul a fost menajat la următoarea partidă și chiar a reintrat pentru PSG în ultimul meci înainte de plecarea la Campionatului Mondial.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, în Argentina s-a instaurat o panică generală că Lionel Messi va rata Campionatul Mondial din Qatar, ultimul din cariera superstarului.

În cele din urmă, Messi a fost inclus în lotul convocat de selecționerul Lionel Scaloni, însă se pare că veteranul Argentinei nu și-a revenit în totalitate: „Acesta va fi ultima mea Cupă Mondială – cu siguranță. Decizia a fost luată”, a spus câștigătorul a șapte Baloane de Aur.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi are un sezon excelent la PSG. Atacantul a reușit 12 goluri și 14 pase decisive în 19 meciuri.

ADVERTISEMENT