Fotbal international

Cu Messi pe teren, Argentina a fost învinsă în amical de Venezuela! Starul Barcelonei s-a accidentat

23.03.2019 | 11:35
Argentina - Venezuela 1-3 în meci amical, la revenirea lui Leo Messi în echipa națională

Cu Lionel Messi pe teren, revenit la primul meci după turneul final al CM din Rusia, Argentina a fost învinsă vineri seară, într-un meci amical, cu scorul de 3-1 de către una dintre cele mai modeste echipe naționale de pe continentul sud-american, Venezuela. Partida s-a jucat la Madrid și antrenorul argentinian Lionel Scaloni a avut la dispoziție un megalot de 29 de jucători, marțea viitoare pumele urmând a juca la Tanger al doilea amical, în compania Marocului.

Argentina învinsă de Venezuela în amical, cu Messi revenit în echipa națională

Argentina a făcut un meci foarte slab, deși Messi a fost singurul jucător al albi-celeștilor care s-a remarcat întrucâtva. Foarte multe erori la comunicare, la relațiile de joc, dar acestea sunt destul de explicabile prin faptul că Scaloni a trimis pe teren foarte mulți jucători cu puține minute la echipa națională și lipsa de omogenitate a fost evidentă.

Pentru Messi acesta a fost primul meci după Mondialul din Rusia și multă lume spune că vedeta Barcelonei a venit pentru că partida s-a jucat la Madrid și nu a fost nevoit să facă o deplasare lungă. Acum revine la Barcelona, motivul oficial prezentat și pe twitter-ul federației argentiniene fiind o ușoară accidentare, care poate fi rezolvată până în weekendul viitor, când catalani vor avea meci de campionat și care nu prezintă nici un pericol pentru dubla cu Manchester United din sferturile de finală ale Champions League.

Argentina - Venezuela 1-3. Victorie de mare prestigiu pentru una dintre cele mai slabe naționale din America de Sud
Argentina – Venezuela 1-3. Victorie de mare prestigiu pentru una dintre cele mai slabe naționale din America de Sud

Messi a venit pentru un singur meci

Părerea generală a presei argentiniene, extrem de ctitică după acest eșec, este că Messi oricum nu ar fi mers în Maroc și că foarte probabil aceasta a fost și înțelegerea cu selecționerul. Messi are acum priorităși cu Barcelona în La Liga și în Champions League, dar important este că a răspuns acum convocării, ceea ce sporește încrederea fanilor că Messi va fi prezent în această vară la Coppa America.

Paulo Dybala a rămas pe bancă tot meciul și e limpede că iarăși vorbim aici de o decizie a selecționerului, luată de comun acord cu Messi și Dybala, de a-i folosi pe rând. De altfel este așteptată o schimbare masivă de efectiv pentru partida cu Maroc, de la Tanger, mai ales că Scaloni a promis să acorde minute la toți jucătorii convocați.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri