ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Şoc în fotbalul argentinian! Scandal de pedofilie cu jucători minori

Scandal de proporţii în fotbalul din Argentina. Jucători de la echipele 14-16 ani ale unui club cu nume trimişi la produs pentru pedofili.
Autor: Sorin Dumitrescu | 22.03.2018 | 15:02

Fotbalul din Ţara Tangoului este în stare de şoc. Dacă informaţiile care circulă acum, legate de un club de tradiţie din Argentina, se vor dovedi adevărate, atunci organele legii vor avea foarte mult de lucru, pentru a identifica şi pedepsi pe măsură pe autorii, dar şi pe complicii dintr-o afacere care pur şi simplu îngrozeşte, pentru că victimele sunt nişte minori.

ADVERTISEMENT

Clubul aflat în epicentrul scandalului este Independiente Avellaneda, cunoscut mai bine sub numele de Independiente Buenos Aires, Avellaneda fiind o zonă din apropierea capitalei Argentinei. din provincia Buenos Aires.

Au fost abuzaţi 20 de minori

Povestea este absolut terifiantă şi implică jucătorii echipelor de 14 şi respectiv 16 ani ale clubului. Adevărul s-a aflat abia după ce unul dintre aceşti copii a cerut sprijinul psihologului clubului. Iar acesta când a aflat ce a păţit băiatul l-a chemat imediat pe Fernando Beron, coordonatorul echipelor de tineret.

ADVERTISEMENT

Mai mulţi jucători, cu vârste între 14 şi 16 ani, mai precis 20 la număr, după informaţiile oficiale ale celor care anchetează cazul, au fost folosiţi de către diverse persoane, inclusiv un jucător de la echipa U 19 a lui Independiente drept “materie primă” pentru un grup de pedofili. Minorii primeau pentru serviciile sexuale, de care a beneficiat şi un arbitru de categorie inferioară, modica sumă de 50 de euro pentru fiecare întâlnire.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!