Şoc în fotbalul argentinian! Scandal de pedofilie cu jucători minori

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
22/03/2018, 15:02
Şoc în fotbalul argentinian! Scandal de pedofilie cu jucători minori GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Fotbalul din Ţara Tangoului este în stare de şoc. Dacă informaţiile care circulă acum, legate de un club de tradiţie din Argentina, se vor dovedi adevărate, atunci organele legii vor avea foarte mult de lucru, pentru a identifica şi pedepsi pe măsură pe autorii, dar şi pe complicii dintr-o afacere care pur şi simplu îngrozeşte, pentru că victimele sunt nişte minori.

Clubul aflat în epicentrul scandalului este Independiente Avellaneda, cunoscut mai bine sub numele de Independiente Buenos Aires, Avellaneda fiind o zonă din apropierea capitalei Argentinei. din provincia Buenos Aires.

Au fost abuzaţi 20 de minori

Povestea este absolut terifiantă şi implică jucătorii echipelor de 14 şi respectiv 16 ani ale clubului. Adevărul s-a aflat abia după ce unul dintre aceşti copii a cerut sprijinul psihologului clubului. Iar acesta când a aflat ce a păţit băiatul l-a chemat imediat pe Fernando Beron, coordonatorul echipelor de tineret.

Mai mulţi jucători, cu vârste între 14 şi 16 ani, mai precis 20 la număr, după informaţiile oficiale ale celor care anchetează cazul, au fost folosiţi de către diverse persoane, inclusiv un jucător de la echipa U 19 a lui Independiente drept “materie primă” pentru un grup de pedofili. Minorii primeau pentru serviciile sexuale, de care a beneficiat şi un arbitru de categorie inferioară, modica sumă de 50 de euro pentru fiecare întâlnire.

Închide ×