Pariuri sportive

Argentina are o echipă STELARĂ! Vezi palmaresul jucătorilor aduşi la Bucureşti

Argentina vine la Bucureşti cu toate vedetele pentru meciul cu România. Naţionala pumelor are unul dintre cele mai valoroase loturi din lume, cu jucători care evoluează la cele mai puternice...
03.03.2014 | 16:19

Argentina vine la Bucureşti cu toate vedetele pentru meciul cu România. Naţionala pumelor are unul dintre cele mai valoroase loturi din lume, cu jucători care evoluează la cele mai puternice echipe ale Europei şi ale Americii de Sud.

Sergio Romero este portarul naţionalei Argentinei. Evoluează în acest moment la As Monaco, unde este împrumutat de la Sampdoria. A cîştigat titlul în Olanda cu Az Alkmaar în sezonul 2009. A fost titularul naţionalei de tineret a Argentinei care a cîştigat turneul olimpic din 2008, de la Beijing.

ADVERTISEMENT

Pablo Zabaleta este fundaşul dreapta al Argentinei şi al lui Manchester City. A cîştigat titlul mondial de tineret cu Argentina în 2005 şi este campion în Premier League cu Manchester City.

zabaleta4

Ezequiel Garay este fundaş central la Benfica. A jucat în perioada 2008-2011 la Real Madrid, formaţie alături de care a cîştigat Cupa Regelui Spaniei. La Benfica el a cîştigat Cupa Ligii Portugaliei şi a fost finalist al Europa League, în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Hugo Campagnaro este fundaşul lui Inter Milan. În perioada 2009-2013 a jucat la Napoli, fiind în Serie A din 2002, timp în care a trecut şi pe la Piacenza şi Sampdoria.

Javier Masquerano este unul dintre cei mai titraţi jucători argentinieni. Este mijlcaş defensiv la Barcelona, alături de care a cîştigat Liga Campionilor în 2011. Are o carieră impresionantă, cîştigînd titlul în Brazilia, Argentina şi Spania.  În afară de Liga Campionilor, Mascherano a cîştigat la Barcelona 2 titluri de campion, o cupă a Spaniei, o supercupă a Spaniei, supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor. În cariera internaţională, Mascherano a cîştigat de două ori titlul olimpic cu Argentina în 2004 şi 2008.

ADVERTISEMENT

Angel Di Maria este mijlocaş la Real Madrid. A jucat timp de 3 ani la Benfica alături de care a cîştigat campionatul şi 2 cupe ale Ligii Portugaliei. La Real Madrid a cîştigat campionatul, cupa şi supercupa Spaniei.

1151873_FULL-LND

Ricky Alvarez este mijlocaş la Inter unde a ajuns în 2011. Pînă în 2011 a jucat la Velez Sarsfield, alături de care a cîştigat campionatul Argentinei în 2009 şi 2011.

ADVERTISEMENT

Maximiliano Rodríguez joacă în prezent în Campionatul Argentinei, după un periplu în Europa, unde a evoluat la Atletico Madrid, Liverpool şi Espanyol. A cîştigat Cupa Ligii cu Liverpool în 2012.

Fernando Gago este mijocaşul lui Boca Juniors. A jucat timp de 5 ani la Real Madrid, între 2007-2012, în ultimul sezon de la Real fiind împrumutat la Roma. În cariera lui a cîştigat cu Boca Junios de 2 ori campionatul Argentinei şi Copa Sudamericana. La Real Madrid a cîştigat de 2 ori titlul, o dată Cupa Spaniei şi o supercupă a Spaniei.

Atacul Argentinei este stelar, unul dintre cele mai puternice din lume.

Lionel Messi este perla coroanei. Este considerat de unii specialişti drept „cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor”. A jucat toată cariera la Barcelona, club la care face istorie. Pe plan individual a cîştigat 4 trofee consecutive ale Balonului de Aur între 2009 şi 2012. Leo Messi a cîştigat cu Barcelona de 6 ori titlul în Spania, de 2 ori Cupa Regelui, de 6 ori Supercupa Spaniei, de 3 ori Liga Campionilor, de 2 ori supercupa Europei şi  de 2 ori campionatul mondial al cluburilor. Cu echipa naţională, a cîştigat titlul olimpic în 2008, obiectivul lui principal fiind titlul mondial.

Lionel Messi Argentina

Rodrigo Palacio este atacantul lui Inter Milan, club la care a înscris 23 de goluri în 50 de meciuri. În trecut a fost la Genoa, Boca Juniors, Banfield şi Huracan.

Gonzalo Higuain este atacantul celor de la Napoli din acest sezon, după ce a fost transferat de la Real Madrid. La clubul din capitala Spaniei, Higuain a marcat 107 goluri în 190 de meciuri, reuşind să cîştige de 3 ori campionatul Spaniei, o dată Cupa Regelui şi de 2 ori Supercupa Spaniei.

Sergio Aguero este atacantul lui Manchester City. Între 2006 şi 2011 a marcat 74 de goluri în 175 de meciuri pentru Atletico Madrid. La City a marcat 50 de goluri în 81 de meciuri la care a cîştigat titlul, supercupa Angliei şi Cupa Ligii Angliei. Cu Atletico Madrid, Aguero a cîştigat Europa League şi Supercupa Europei. În anul 2007 a fost desemnat cel mai bun tînăr jucător din lume.

aguero0820reu_793113c

Ezequiel Lavezzi joacă în atacul stelar al lui PSG. A cîştigat campionatul Argentinei cu San Lorenzo şi Cupa Italiei cu Napoli. La PSG a reuşit să obţină titlul şi Supercupa Franţei.

ADVERTISEMENT