Caz şocant! Un arbitru conducea o reţea de pedofilie care recruta juniori

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
02/04/2018, 16:30
Caz şocant! Un arbitru conducea o reţea de pedofilie care recruta juniori

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Publicaţia franceză Le Monde anunţă că tinerii racolaţi erau de la echipele de juniori ale clubului Independiente Buenos Aires, unul dintre cele mai prestigioase din America de Sud.

Printre persoanele reţinute se numără arbitrul asistent de primă ligă Martin Bustos, considerat a fi şeful reţelei. El a fost acuzat de corupere de minori şi expulzat din fotbal de federaţia de fotbal din Argentina.

Reţeaua ar fi acţionat şi la alte cluburi din Argentina

Intermediar în acest caz ar fi fost un jucător de 19 ani. Fotbalistul a fost dat afară de club, dar este cercetat în libertate, deoarece anchetatorii bănuiesc că şi el ar fi fost victimă a pedofililor. Procurorul Maria Soledad Garibaldi a anunţat extinderea anchetei în acest caz.

”Sunt convinsă că sunt şi alte cazuri şi că reţeaua nu acţiona numai la Independiente. Este posibil ca ei să fi operat şi la alte cluburi din Argentina, dar şi în fotbalul amator”, a spus procurorul. Conducerea grupării Independiente a sesizat poliţia în acest caz, după ce un adolescent a vorbit psihologului clubului despre reţea.

Închide ×