Fotbal international

Victorii la scor pentru Argentina și Spania în amicalele de joi chiar și fără vedete. Video

11.10.2018 | 23:29
Victorii la scor pentru Argentina si Spania in amicalele de joi chiar si fara vedete Video

UPDATE ora 23:40. Argentina și Spania au reușit să câștige la scor partidele amicale programate joi.

Argentina – Irak 4-0. Lipsită de majoritatea vedetelor sale, cu excepția lui Dybala, naționala Argentinei a făcut show împotriva modestei Irak. Golurile au fost marcate de Martinez, Perreyra, Pezzella și Cervi. VIDEO AICI

Țara Galilor – Spania 1-4. Naționala condusă de Luis Enrique pare să regăsească drumul spre succes. Ibericii au un joc tot mai consistent, iar rezultatele se văd. Furia Roja a spulberat naționala lui Ryan Giggs. Au marcat Paco (x2), Ramos și Bartra, în timp ce onoarea gazdelor a fost salvată în minutul 89 de Vokes. Din tabăra galezilor a lipsit superstarul Gareth Bale.


Argentina, Spania, Franța și Turcia joacă azi amicale tari. Joi, 11 octombrie, încep meciurile din Liga Naţiunilor, însă nu toate selecţionatele sunt programte în noua competiţie europeană. Turcia – Bosnia este capul de afiş al zilei, meci programat de la ora 20:30.

Turcia, selecţionata pregătită de Mircea Lucescu, joacă joi, de la ora 20:30, cu Bosnia. Cele două selecţionate evoluează în Divizia a doua din Liga Naţiunilor, iar adversara turcilor este în mare formă, având şase puncte după primele două meciuri disputate. Partida amicală se va disputa pe stadionul “Yeni Rize Şehir” din Rize.

Argentina, Spania, Franţa şi Turcia joacă joi amicale tari

Argentina – Irak se va disputa joi, de la ora 20:45, pe stadionul “King Abdullah Sports City” din Jeddah. Selecţionata pregătită de Lionel Scaloni nu se va baza pe Lionel Messi, care nu a fost chemat la lot pentru acest amical, dar şi pentru meciul cu Brazilia, programat să se dispute luni, 15 octombrie, tot în Arabia Saudită.

Ţara Galilor – Spania este al treilea meci important al zilei. Amicalul care se va disputa, de la ora 21:45, pe stadionul “Millennium Stadium” din Cardiff. Ibericii se pregătesc cu această ocazie pentru duelul cu Anglia din Liga Naţiunilor, în timp ce galezii sunt cu gândul la partida cu Danemarca, care se va disputa în aceeaşi competiţie. Gareth Bale, accidentat, are şanse mici să fie pe teren în meciul cu Spania, mijlocaşul ofensiv fiind menajat pentru întâlnirea de la Cardiff.

Franţa, campioana mondială, amical cu Islanda

Franţa, campioana mondială, va juca împotriva Islandei, de la ora 22:00, pe stadionul “Stade de Roudourou” din Guingamp. Selecţionata pregătită de Didier Deschamps a mai întâlnit selecţionata nordică la Campionatul European din 2016, când francezii s-au impus fără drept de apel, scor 5-2. “Les Blues” o va întâlni după acest amical pe Germania, într-un meci care se va disputa marţi, 16 octombrie, în Liga Naţiunilor.

Argentina, Spania, Franţa şi Turcia au joi amicale tari. Ibericii, duel de foc cu Ţara Galilor
Argentina, Spania, Franţa şi Turcia au joi amicale tari. Ibericii, duel de foc cu Ţara Galilor