Video

Argentinienii au sărbătorit eliminarea Braziliei! Un minut de tăcere pentru Neymar

Autor: Sorin Dumitrescu | 07.07.2018 | 09:33
Argentinienii au sărbătorit eliminarea Braziliei alături de uruguayeni şi de mexicani

Argentinienii au sărbătorit eliminarea Braziliei! Este vorba, în principal de fanii veniţi la Campionatul Mondial din Ţara Tangoului şi care, deşi echipa lor naţională a plecat mai repede decât selecţionata cariocas, încă din optimi, au mai rămas în Rusia, pentru a vedea restul competiţiei, până la final. Alături de argentinieni s-au prins în această manifestaţie anti-Brazilia şi uruguayeni sau mexicani, semn că Neymar şi colegii lui nu prea sunt iubiţi în America de Sud şi în cea de Nord şi Centrală.

Imediat după încheierea partidei de la Kazan, odată cu declanşarea fiestei de către cei mai fericiţi fani de la turneul final, cei ai Belgiei, a început spectacolul dat de suporterii sud-americani inamici Braziliei. S-a cântat şi s-a dansat din plin, atât argentinienii, cât şi urugayenii având satisfacţia că Brazilia nu se va putea bate nici de acestă dată la titlul mondial, ultimul fiind cel din 2002.

Argentinienii au sărbătorit eliminarea Braziliei! Mai înainte o făcuseră brazilienii pentru argentinieni

Şi cum următorul turneu final de Campionat Mondial va avea loc abia în 2022, rezultă că Brazilia va strânge la acea dată fix 20 de ani de al cincilea şi ultimul titlu mondial, o pauză mai mare de aşteptare fiind doar între titlurile dintre 1970 şi 1994, de 24 de ani. Cei prezenţi au avut ideea, după ce au cântat şi au dansat din toate puterile, bucurându-se că a murit şi capra veciunului, după ce ale lor deja decedaseră, ca să se oprească din show şi să păstreze un minut de reculegere în memoria Braziliei.

Într-un fel s-a plătit o poliţă, pe lângă rivalitatea ancestrală în plan sportiv între cele două ţări, pentru că după ce Argentina lui Leo Messi a fost gonită de la Mondial de furia lui Mbappe fanii brazilieni se bucurau de mama focului. Acum le-a venit rândul să cunoască aceeaşi amărciune şi să fie taxaţi cu aceeaşi monedă de către rivali.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!