News

Arhiepiscopul Tomisului și-a făcut cont pe Tik Tok. IPS Teodosie a postat deja două videoclipuri

Începând de astăzi, credincioșii îl pot urmări pe Arhiepiscopul Tomisului și pe celebra platformă video Tik Tok, anunță reprezentanții Arhiepiscopiei.
03.11.2022 | 00:14
Arhiepiscopul Tomisului sia facut cont pe Tik Tok IPS Teodosie a postat deja doua videoclipuri
IPS Teodosie poate fi acum urmărit și pe Tik Tok. Sursă foto: hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Biserica din România ține și ea pasul cu procesul de digitizare. Drept dovadă, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a ajuns să își facă cont pe platforma Tik Tok.

IPS Teodosie poate fi găsit acum pe Tik Tok

Tik Tok este la momentul actual una dintre cele mai utilizate rețele de socializare din lume, în special în rândul tinerilor, alături de Instagram, dar și de Facebook.

ADVERTISEMENT

Pentru a le da o șansă tuturor celor care vor să fie la curent cu ce se întâmplă în Biserică, dar și celor care vor să primească sfaturi, reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului au anunțat public că începând cu miercuri, 2 noiembrie, IPS Teodosie poate fi găsit și pe Tik Tok.

Cei interesați nu trebuie decât să îl caute cu numele “Arhiepiscopia Tomisului “. De asemena, potrivit sursei citate, pe contul respectiv vor putea fi văzuți și alți preoți și teologi care vor împărtăși cu urmăritorii lor, învățături creștine.

ADVERTISEMENT

“De astăzi ne găsim și pe tik-tok cu numele “Arhiepiscopia Tomisului “ unde IPS Teodosie și alți preoți și teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt și la obiect învățături creștine.

Doamne ajută! www.tiktok.com/@arhiepiscopiatomisului”, este mesajul transmis de către reprezentanții Arhiepiscopiei.

ADVERTISEMENT

În doar câteva ore de când a fost lansat contul de Tik Tok al lui IPS Teodosie, au fost publicate deja și mai multe video-uri, care au strâns zeci de aprecieri din partea utilizatorilor.

Arhiepiscopia Tomisului acceptă pomelnice prin aplicația PayPal

Amintim faptul că nu este prima oară când Arhiepiscopia Tomisului face un pas în față în procesul de digitalizare. Anul trecut, reprezentanții lăcașului de cult îi informau pe credincioși că vor putea să trimită pomelnice prin intermediul aplicației PayPal.

ADVERTISEMENT

Practic, sumele trimise prin PayPal reprezentau o donație făcută bisericii. Alături de suma donată puteau fi adăugate și câteva nume, care urmau a fi pomenite în timpul slujbei.

”În cadrul donației puteți include câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe, în secțiunea “Add Note”, spuneau anul trecut, reprezentanții bisericii, odată cu lansarea acestui serviciu.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, povestea la acel moment că metoda a luat naștere la propunerea credincioșilor.

Mai exact, au fost persoane care și-au dorit să poată dona bani, însă cu ajutorul unei soluții mai moderne, de la distanță.

Amintim faptul că IPS Teodosie, pe care îl vom putea urmări de acum și pe platforma Tik Tok câștigă lunar sume imense și de asemenea, are și un hotel care îi mărește veniturile

ADVERTISEMENT