News

Aris Negoiţă a făcut senzaţie în finala Românii au talent: “Nici nu îţi dai seama cât de mare o să ajungi”

31.05.2019 | 22:23
Aris Negoiță a adus energie și culoare pe scena Românii au talent. Sursa foto: PRO TV

Aris Negoiță a adus muzica latino pe scena marii finale Românii au talent! A umplut sala de energie, de bucurie și a fost pe tot parcursul numărului trup și suflet dedicat dansului. Jurații au fost atât de impresionați de ritm, de dansul și de atmosfera creată de micul Mowgli încât au spus că îl vor lua acasă.

Aris Negoiță a impresionat din nou

Aris Negoiță, la doar 8 ani, a reușit să îl fascineze chiar și pe coregraful Mihai Petre, care a spus că el la 8 ani nu dansa. A rămas uimit cum a căzut mereu pe beat, cum își folosește corpul pentru a exprima fiecare sunet pe care privitorii îl aud. Mihai a rămas impresionat și a spus că mulți dansatori profesioniști nu reușesc să facă ce face el.

Micul dansator a spus că dacă va câștiga marele premiu de 120.000 de euro își va dori să cumpere o casă, să aibă camera lui și un pat supraetajat cu tobogan pentru că, în acest moment, este nevoit să împartă camera cu ceilalți doi frați. Aris a impresionat încă de la prima apariție în concurs cu dansul lui cu elemente tribale, fapt pentru care i s-a pus din prima porecla Mowgli. A fost trimis în finală de Smiley și Pavel Bartoș.

Aris a dansat pe muzică reggaeton în marea finală. Sursa foto: PRO TV

Florin Călinescu, săgeți către Andi Moisescu pe seama vegetarianismului său

“Aris, te iau la mine acasă tată. Îţi cedez dormitorul meu. Nu cred că îţi dai seama cât de mare o să ajungi”, i-a spus Andi Moisescu. “Poţi să vii la mine la sală şi dansăm toată ziua”, i-a spus şi Mihai Petre.

Florin Călinescu a glumit pe seama lui Andi Moisescu și i-a spus lui Aris să îl aleagă pe el pentru că îi oferă șnițele și prăjituri cu lapte și ouă, căci în familia lui Andi o să mănânce doar ștevie și lobodă, știut fiind că Andi și Olivia Steer sunt vegetarieni.