Life

Aris și Alexia Eram, ironii la adresa Iuliei Albu la America Express: ”Arată ca…”

Frații Aris și Alexia Eram au ironizat-o pe Iulia Albu la America Express. Ce au spus copiii Andreei Esca despre faimosul designer.
28.11.2023 | 11:13
Aris si Alexia Eram ironii la adresa Iuliei Albu la America Express Arata ca
Cum a fost ironizată Iulia Albu de cei doi frați. Sursa foto: facebook, Antena 1, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

America Express devine tot mai interesantă. Pe Drumul Soarelui ia amploare competiția între echipele care au mai rămas, iar replicile acide sau ironiile sunt la ordinea zilei. În ediția de luni seară, 27 noiembrie, Iulia Albu a fost ușor luată peste picior de copiii Andreei Esca.

Cum au ironizat-o Aris și Alexia Eram pe Iulia Albu la America Express

Frații Aris și Alexia Eram sunt printre participanții din acest sezon al America Express. Ei fac o echipă bună împreună, iar uneori nu le lipsesc ironiile la adresa celorlalți concurenți. În ediția de luni seară, Aris și Alexia Eram au aruncat ușoare săgeți către Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat după ce Iulia Albu a apărut într-o nouă ținută extravagantă la America Express, unde ia parte alături de iubitul ei, Mike. Designerul a purtat la început de săptămână un body sclipitor, de culoare roșie, asortat cu paiete și ”păsări” prin păr.

Alexia și Aris Eram au asemănat-o pe Iulia Albu cu Michael Jakson. ”Iulia arată ca Michael Jackson. I-hii!”, a declarat Aris Eram, după care Alexia a completat: ”A venit îmbrăcată cu un body sclipitor, roșu, cu umeri, paiete, cu niște păsări în cap. Michael Jackson is alive!”, s-a amuzat și Alexia.

ADVERTISEMENT

Ce echipe au mai rămas la America Express

Iulia Albu și Mike, Aris și Alexia Eram, Romică și Cătălin Țociu, Giulia și soțul ei, Ada Galeș și mama ei și Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt echipele care au mai rămas la America Express. Acestea au ajuns în etapa a 6-a a emisiunii, adică jumătate din Drumul Soarelui.

Au mai rămas cinci etape, ceea ce înseamnă că se apropie marea finală. Marele premiu este trofeul America Express și o sumă de 30.000 de euro. Până la aflarea câștigătorului, în spațiul public sunt speculații pe această temă, iar Antena 1 pare să le confirme.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții postului pare că s-au dat de gol în legătură cu câștigătorii din acest sezon al America Express. ”Podcastito Express”, podcastul oficial al competiției, este prezentat de Alexia și Aris Eram, dar și de Laura Giurcanu și Sânziana Negru, și nu este exclus ca aceștia să fi ajuns până în finală, după ce în sezonul trecut podcastul a fost moderat de Cortea și Bordea, cei care au luat trofeul și marele premiu de 30.000 de euro.

În luna decembrie în mod cert va avea loc finala, iar America Express se va încheia definitiv. Producătorii emisiunii nu-și mai doresc continuarea formatului, din cauză că America Latină este foarte periculoasă și au avut nevoie permanent de securitate. De anul viitor se va reveni la Asia Express.

ADVERTISEMENT

”Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona (Mona Segall, producătoare, n.r) a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au spus surse din Antena 1 pentru Cancan.

ADVERTISEMENT