Life

Larisa Udilă, mesaj dur pentru cei care o critică: „Eu sunt un om corect”. De la ce a pornit totul

Larisa Udilă a răbufnit după ce a fost trasă la răspundere de o urmăritoare, după ce a anunțat cine este câștigătorul ultimului giveaway organizat de ea pe Instagram. Ce mesaj a transmis vedeta.
07.08.2022 | 18:05
Larisa Udila mesaj dur pentru cei care o critica Eu sunt un om corect De la ce a pornit totul
Larisa Udilă a răbufnit pe Instagram. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Extragerea câștigătorului unui concurs organizat pe Instagram a nemulțumit-o pe una din urmăritoarele Larisei Udilă, care i-a trimis un mesaj în care a insinuat că nu este corectă. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a fost atât de deranjată încât i-a răspuns public, ca părerea sa să ajungă la toți cei care o acuză.

Larisa Udilă, mesaj dur pe Instagram pentru cei care o critică. A fost acuzată că nu a fost corectă în alegerea câștigătorului unui concurs

A devenit cunoscută odată cu participarea în cadrul show-ului Bravo, ai stil! și a adunat o comunitate impresionantă pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Asemenea multor influenceri, Larisa Udilă organizează adesea giveaway-uri pe Instagram, în care pune la bătaie diferite premii.

De această dată, în colaborare cu o prietenă a sa care este tehnician de unghii și care urma să-și deschidă propria școală în domeniu, a organizat un concurs unde urmăritorii puteau câștiga un telefon mobil de ultimă generație.

ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut extragerea câștigătorului cât se poate de transparentă. A filmat tot procesul și a publicat imaginile, astfel încât să nu existe dubii.

Însă, pentru că persoana norocoasă era, la rândul său, tehnician în domeniu, o fană i-a scris Larisei Udilă și a afirmat că, de fapt, concursul nu a fost real.

ADVERTISEMENT

„Da, normal! Tot una de a lor câștigă! Și cică e pe bune…”, i-a scris o urmăritoarea Larisei Udile.

Acest lucru a nemulțumit-o serios pe vedetă, care a ținut să-i răspundă public, astfel încât mesajul să ajungă la toți cei care o acuză.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să fiu rea absolut deloc, dar dacă nici în momentul în care filmez toată extragerea pe o aplicație internațională, nu acceptați că eu chiar sunt un om corect…Nu am ce să mai zic.

Terminați cu răutățile! Asta e mâna lui Dumnezeu. Așa a fost mereu când am făcut concursuri, a câștigat fix cine trebuia”,  a transmis Larisa Udilă pe Instagram.

ADVERTISEMENT