Fotbal intern

Aristidis Soiledis, dezvăluiri despre Gigi Becali: „Am fost impresionat de el. Vine cu preoți la terenul de antrenament”

24.04.2020 | 10:56
Aristidis Soiledis dezvaluiri despre Gigi Becali Am fost impresionat de el Vine cu preoti la terenul de antrenament
Aristidis Soiledis joacă din vara lui 2019 la FCSB. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Aristidis Soiledis a recunoscut că a fost impresionat de gesturile de caritate făcute de Gigi Becali. Fundașul stânga grec dezvăluie că patronul clubului aduce deseori un preot la baza de pregătire a „roș-albaștrilor” și că va reveni în România pentru antrenamente în grupuri de câte șase jucători.

Aristidis Soiledis, impresionat de Gigi Becali

Aristidis Soiledis a fost transferat de FCSB în perioada de transferuri din vară și a intrat direct în primul „11” al lui Bogdan Vintilă, dar accidentările și evoluțiile solide ale concurentului direct pentru postul de fundaș stânga, Ionuț Panțîru, l-au făcut să rateze mai multe partide.

ADVERTISEMENT

Apărătorul grec a dezvăluit impactul pe care l-a avut primul contact cu Gigi Becali și recunoaște că a semnat pentru reducerea salariului cu 50% în următoarele luni, chiar dacă și-a prelungit recent contractul cu FCSB.

Gigi Becali e un tip excentric, dar nu vine in vestiar sau la terenul de antrenament prea des. L-am văzut de 3 sau 4 ori înaintea meciurilor importante. Dacă ai o problemă personală, poți să ceri sa te vezi cu el.

ADVERTISEMENT

Îi ajută pe bolnavi, bisericile, face donații la Muntele Athos. E un tip religios și sunt impresionat de el. Vine mereu cu preoți la terenul de antrenament, ne binecuvintează.

O dată pe lună merge la Muntele Athos. Am semnat pe încă un an cu FCSB, mi s-a spus că cei de acolo sunt foarte mulțumiți de mine și că voi rămâne. Am semnat pentru reducerea salariului cu 50% în următoarele 7 luni. Toate echipele vor avea probleme”, a declarat Aristidis Soiledis în presa din Grecia.

ADVERTISEMENT

„Vom începe să ne antrenăm”

Aristidis Soiledis se afla în Grecia în momentul suspendării Ligii 1 din cauza pandemiei de coronavirus. La mai bine de o lună de la ultimul meci de fotbal pe teritoriul României, fundașul stânga de la FCSB transmite că va reveni la București pentru reluarea antrenamentelor.

Revin la București marți. Vom începe să ne antrenăm în grupuri de câte șase. FCSB e o echipă mare, avem condiții fantastice în cantonament.

ADVERTISEMENT

Oamenii sunt minunați, gazonul e foarte bun, nu avem așa ceva în Grecia. Steaua e o echipa care se luptă la campionat în fiecare an, vor să meargă în preliminariile Champions League”, recunoaște Soiledis.

  • 19 meciuri a jucat Aristidis Soiledis pentru FCSB
ADVERTISEMENT
Tags: