Sport

A plecat în vară de la FCSB, acum vrea să participe la Survivor. Se va lupta pentru 100.000 de euro. Exclusiv

Aristidis Soiledis (30 de ani) se lasă de fotbal, cel puțin provizoriu. FANATIK a aflat în exclusivitate ce ofertă a primit fundașul grec, care, în vară, a plecat liber de contract de la FCSB.
29.11.2021 | 22:49
A plecat in vara de la FCSB acum vrea sa participe la Survivor Se va lupta pentru 100000 de euro Exclusiv
A plecat în vară de la FCSB, acum vrea să participe la Survivor. Se va lupta pentru 100.000 de euro. Exclusiv. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Aristidis Soiledis a primit o ofertă greu de refuzat. FANATIK a aflat în exclusivitate că fostului fundaș de la FCSB i s-a propus să participe la Survivor Grecia, reality show care, în ultimii ani, a luat o mare amploare și în România, și, din informațiile noastre, cel mai probabil va accepta.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a fost pus pe liber de clubul lui Gigi Becali în vara acestui an și, de atunci, nu a reușit să își găsească niciun angajament. Cum sezonul fotbalistic este aproape încheiat pe jumătate, grecul ia în serios propunerea venită chiar de la celebrul producător turc, Acun Ilıcalı.

ADVERTISEMENT

Soiledis nu este străin deloc de emisiunea Survivor. În 2018, iubita sa, cântăreața Eleni Hatzidou a participat în sezonul 6 al celebrului show care se desfășoară în Republica Dominicană.

Fost fundaș la FCSB, Aristidis Soiledis va participa la Survivor Grecia

Aristidis Soiledis, care a fost legitimat la FCSB în perioada 2019-2021, este considerat potrivit de către realizatorii show-ului, datorită calităților sale atletice, un mare atu fiind reprezentat și de faptul că e un bun pescar, ceea ce îl poate ajuta în lupta pentru supraviețuire din Dominicană.

ADVERTISEMENT

Premiul pe care îl va obține câștigătorul sezonului 9 îi face și el cu ochiul fotbalistului care în Liga 1 a evoluat și pentru FC Botoșani. Nu mai puțin de 100.000 de euro primește cel care reușește să câștige Survivor Grecia.

Mai mult, în Grecia, ultimul sezon Survivor a fost câștigat tot de un fotbalist. Este vorba despre Sakis Katsoulis, fost portar în liga a doua la echipe precum Proodeftiki sau Apollon Smyrnis.

ADVERTISEMENT

Dacă propunerea venită pe adresa lui Soiledis se va materializa, fundașul grec va deveni al treilea fotbalist din istoria lui FCSB care participă la Survivor. Sebastian Chitoșcă și Ștefan Ciuculescu au fost concurenți în România, la Survivor, sezonul 2.

Soiledis a ratat un transfer în Emiratele Arabe Unite

În vara acestui an, Aristidis Soiledis a ratat un contract „beton” din zona Golfului. FANATIK a anunțat în exclusivitate că fundașul grec a avut o ofertă de 350 de mii de euro de la o echipă din prima ligă.

ADVERTISEMENT

Propunerea de a merge în Golf a venit în martie, când fundașul era în ultimele șase luni de contract cu FCSB. Reprezentanții fotbalistului chiar au mers la Dubai pentru a negocia transferul, dar afacerea a picat, iar Soiledis a rămas până acum fără echipă.

Aristidis Soiledis a ajuns prima dată în România în 2018, atunci când a fost luat de FC Botoșani, liber de contract după despărțirea de AOK Kerkyra. În vara lui 2019, moldovenii l-au cedat la FCSB în schimbul sumei de 75 de mii de euro.

  • 22 de meciuri și 1 gol a reușit fundașul grec în cei doi ani petrecuți la FCSB
  • 200 de mii de euro este cota de piață a lui Aristidis Soiledis, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 1,72 este cota pentru „nu înscriu ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: