Fotbal intern

Aristeidis Soiledis a semnat cu FCSB! “Va ajunge om de bază!”. Ce salariu încasează grecul şi detaliile contractului. EXCLUSIV

02.08.2019 | 17:32
Aristeidis Soiledis a semnat cu FCSB Va ajunge om de baza Ce salariu incaseaza grecul si detaliile contractului EXCLUSIV

FCSB nu are fundaşi laterali de meserie după ce Gigi Becali i-a vândut în această vară pe Romario Benzar şi Junior Morais. De această problemă este conştient şi patronul Gigi Becali, care a insistat foarte mult în ultimele zile pentru aducerea lui Bradley de Nooijer de la Viitorul Constanţa, dar deocamdată nu s-a concretizat nimic. În aceste condiţii, latifundiarul s-a reorientat şi e aproape de a-l transfera la FCSB pe grecul Aristeidis Soiledis, fundaşul stânga al celor de la FC Botoşani.


UPDATE. 2 august, ora 17.26. FANATIK a aflat detaliile contractuale ale lui Aristeidis Soiledis la FCSB. Grecul de 28 de ani a semnat pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă unul, dacă clubul are de gând să o activeze.  În primul an, fundaşul stânga elen va încasa 10.000 de euro pe lună, iar dacă îi va fi prelungită înţelegerea, aceasta îi va aduce în anul 2 de contract un salariu stagional de 14.000 de euro lunar. La Botoşani, Soiledis câştiga 6.000 de euro pe lună.


UPDATE, 2 august, ora 16.11. FCSB a anunţat pe pagina oficială a clubului transferul fundaşul stânga grec de la FC Botoşani Aristeidis Soiledis.


UPDATE. 2 august, ora 15.50. Aristeidis Soiledis a semnat cu FCSB. Grecul a parafat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire, şi va evolua cu numărul 18 pe tricou!

“Aris (n.r. prescurtare de la Aristeidis) este jucătorul FCSB. Cu siguranţă va ajunge om de bază la echipă. Îi doresc mult succes”, a fost declaraţia impresarului jucătorului, Florin Vulturar, pentru FANATIK.

Soiledis (centru) în tricoul FCSB, încadrat de impresarii săi: Florin Vulturar şi grecul Anastasios Tsirikos
Soiledis (centru) în tricoul FCSB, încadrat de impresarii săi: Florin Vulturar şi grecul Anastasios Tsirikos

UPDATE, 1 august, ora 19.45. Cătălin Anton, președintele celor de la FC Botoșani, a dezvăluit că Aristidis Soiledis va pleca spre București joi seara pentru a negocia cu FCSB. „E adevărat că băiatul va pleca în seara asta către București. El are acceptul nostru să negocieze cu FCSB. 99% va fi jucătorul vicecampioanei României. Doar în cazul în care nu se va înțelege se va întoarce la Botoșani, dar noi credem că totul va fi în regulă și transferul se va realiza”, a spus Cătălin Anton, președintele FC Botoșani, conform Gsp.ro.


UPDATE, 31 iulie, ora 14:13. Aristidis Soiledis are şanse mari să ajungă la FCSB. Fundaşul Botoşaniului este în negocieri avansate cu Gigi Becali. Patronul FCSB a vorbit pentru FANATIK despre transfer şi spune că sunt şanse mari să se realizeze. “Soiledis este posibil să vină. Suntem în negocieri, dar eu cred că va veni”, a fost anunţul lui Becali. Impresarul jucătorului este Florin Vulturar, cel care are o relaţie bună cu Gigi Becali şi a reuşit să îl aducă la FCSB şi pe Olimpiu Moruţan.

Încă o lovitură! Și Soiledis la FCSB! „În proporție de 90 la sută, transferul e realizat” EXCLUSIV FOTO: Gigi Becali şi impresarul Florin Vulturar
Încă o lovitură! Și Soiledis la FCSB! „În proporție de 90 la sută, transferul e realizat” EXCLUSIV FOTO: Gigi Becali şi impresarul Florin Vulturar

UPDATE, 31 iulie, ora 12:55. Deși a rezolvat transferul lui Ionuț Panțâru de la Poli Iași, Gigi Becali mai aduce un fundaș stânga. Este vorba despre varianta dezvăluită în exclusivitate de FANATIKgrecul Soiledis de la FC Botoșani. „În proporție de 80-90 la sută, transferul lui Soiledis la FCSB este rezolvat. Mai sunt de pus la punct câteva detalii la contractul dintre jucător și FCSB”, a confirmat pentru FANATIK Florin Vulturar, impresarul jucătorului.


Aristidis Soiledis la FCSB! Fundaşul stânga de la FC Botoşani, ţinta de ultimă oră a lui Gigi Becali pentru un transfer!

ȘTIREA INIȚIALĂ, 26 IULIE, ORA 12:30. Aristidis Soiledis este titular la FC Botoşani şi mai are contract cu gruparea lui Valeriu Iftime până în vara anului următor. Nu este însă o problemă o eventuală plecarea a sa de la moldoveni, pentru că are salariu mare faţă de restul jucătorilor din lot şi este şi în ultimul an de angajament. Din informaţiile FANATIK, grecul a avut o discuţie cu conducerea Botoşaniului şi a primit acceptul de a pleca, dacă are ofertă, pentru o sumă modică. Ceva în genul lui Burcă la CFR Cluj.

Gigi Becali a fost informat despre această oportunitate şi este extrem de interesat de transferul grecului de 28 de ani, care ar trebui ca luni, în etapa a 3-a, să fie adversarul celor de la FCSB în meciul de campionat de la Piteşti. Oricum, Soiledis nu va juca în acest meci, pentru că acuză o accidentare, suferită la ultimul antrenament, dar este foarte posibil ca la ora partidei el să fie deja jucătorul roş-albaştrilor!

gigi becali
Gigi Becali e convins că aducerea lui Aristidis Soiledis la FCSB ar rezolva problema fundaşului stânga © FOTO Razvan Pasarica / SPORT PICTURES

Gigi Becali nu mai vrea să stea după Bradley de Nooijer, pentru care Hagi a refuzat 850.000 de euro

Patronul FCSB a avut două ţinte pentru postul de fundaş stânga în această vară. Este vorba despre internaţionalul de tineret Florin Ştefan de la Sepsi şi olandezul Bradley De Nooijer de la Viitorul. Pentru acesta din urmă ultima sumă propusă lui Hagi a ajuns la 850.000 de euro, dar nu a fost acceptată. Mai mult, Bradley a jucat pentru Viitorul joi seara în meciul cu Gent şi nu ar mai fi eligibil pentru FCSB decât în faza grupelor. În aceste condiţii, Becali e tentat să renunţe la De Nooijer şi să-l transfere pe Soiledis.

Grecul a avut un sezon anterior destul de bun pentru FC Botoşani, deşi s-a confruntat şi cu o accidentare. A jucat 23 de meciuri pentru moldoveni şi s-a remarcat aproape în fiecare partidă. Este genul de fotbalist care-i place lui Becali, puternic, destul de tehnic şi care urcă foarte mult pentru a ajuta ofensiva. Exact genul lui Junior Morais, care a plecat acum câteva săptămâni la Şumudică în Turcia pentru 600.000 de euro.

  • 450.000 de euro este cota grecului Aristidis Soiledis pe transfermarkt
  • 13 meciuri şi un gol este bilanţul fundaşului stânga în tricoul naţionalei de tineret a Greciei