Fotbal intern

Bogdan Vintilă l-a pierdut pe Aristidis Soiledis pentru FC Botoșani – FCSB. Cine joacă în locul grecului. EXCLUSIV

27.02.2020 | 14:08
Bogdan Vintila la pierdut pe Aristidis Soiledis pentru FC Botosani  FCSB Cine joaca in locul grecului EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Veste proastă pentru FCSB cu câteva zile înainte de începerea play-off-ului. Bogdan Vintilă l-a pierdut pentru primul meci al turneului pentru titlu pe grecul Aristidis Soiledis, care a acuzat dureri la mijlocul antrenamentului.

FANATIK a aflat că titularul postului de fundaș stânga a ieșit din ședința de pregătire și are probleme la adductori. În aceste condiții, el nu va fi apt pentru deplasarea de la Botoșani, primul meci din play-off al FCSB, care se va disputa sâmbătă seara.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2.75 este cota pentru opţiunea ”Florinel Coman marchează”. Vezi aici toate cotele!

Aristidis Soiledis acuză dureri la adductori și va rata FC Botoșani – FCSB

Având în vedere suspendările celor doi fundași centrali care au dus greul în sezonul regulat, sârbul Bogdan Planic și Iulian Cristea, Vintilă luase în calcul la un moment dat să joace stoper stânga la Botoșani cu grecul Soiledis.

ADVERTISEMENT

Nu ar fi fost prima oară când fundașul stânga era mutat în centru, pentru că s-a întâmplat și la victoria celor de la FCSB la Viitorul, 2-0, când Soiledis a și marcat pentru roș-albaștri.

Tehnicianul celor de la FCSB nu se va putea baza pe grec în primul meci din play-off, după ce acesta a ieșit din antrenament, acuzând dureri. S-a dovedit că are probleme la adductori și este out pentru deplasarea dificilă de la Botoșani, deși scăderea masivă a cotelor ar putea fi interpretată.

ADVERTISEMENT

Nu se cunoaște în acest moment perioada de indisponibilitate a grecului, urmând ca zilele următoare să se vadă dacă acesta va fi apt pentru cele două derby-uri care urmează pentru FCSB, acasă cu Craiova și la CFR Cluj.

Ionuț Panțîru va reveni titular la FCSB, Miron și Lucian Filip vor juca fundași centrali

Aristidis Soiledis a jucat integralist ultimele 4 meciuri ale celor de la FCSB. Nu a evoluat în prima etapă a anului, la Cluj, unde Vintilă l-a preferat pe Marko Momcilovic, dar pe care l-a înlocuit la pauză.

ADVERTISEMENT

Contra celor de la FC Botoșani, va reveni unul dintre titularii de bază din sezonul de toamnă. Ionuț Panțîru, 23 de ani, este pus la punct fizic, se antrenează cot la cot cu colegii săi și va bifa primele minute oficiale pentru roș-albaștri în 2020.

Linia de apărare a echipei lui Vintilă va suferi două modificări față de ultimul meci, 1-1 cu Chindia. Iese suspendatul Bogdan Planic și intră Lucian Filip, așa cum FANATIK a scris zilele trecute, dar iese și accidentatul Soiledis și intră revenitul Ionuț Panțîru. Astfel că linia de patru fundași va fi alcătuită din Crețu, Miron, Filip și Panțîru.

  • 20 meciuri a disputat Ionuț Panțîru în actualul campionat, primele trei pentru Poli Iași, următoarele 17 pentru FCSB. Ultima sa prezență a fost în FCSB – Craiova 2-0, pe 22 decembrie 2019
  • 700.000 de euro este cota grecului Aristidis Soiledis, unul dintre preferații lui Gigi Becali, transferat pe 2 august 2019 tocmai de la Botoșani, acolo unde joacă acum FCSB
ADVERTISEMENT