Fotbal intern

Aristidis Soiledis s-a accidentat și nu va juca în U Craiova – FCSB! Echipa probabilă a lui Vintilă

14.09.2019 | 12:00
Fundașul grec Aristidis Soiledis s-a accidentat în timpul unui antrenament și nu va juca în meciul Universitatea Craiova - FCSB

Fundașul grec Aristidis Soiledis s-a accidentat în timpul unui antrenament și nu va juca în meciul Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1. Fotbalistul adus de la FC Botoșani devenise o piesă stabilă în defensiva ”roș-albaștrilor”, evoluînd în trei partide din campionat și în patru din Europa League.

Aristidis Soiledis s-a accidentat și nu va juca în Craiova – FCSB

Veștile proaste continuă pentru antrenorul Bogdan Argeș Vintilă, digisport.ro anunțând că fundașul Aristidis Soiledis s-a accidentat și nu va putea fi folosit în partida Universitatea Craiova – FCSB. Frecul a suferit o ușoară întindere și astfel devine indisponibil pentru marele derby din Bănie. Cel mai probabil, locul său în primul 11 pe banda stângă va fi luat de Ionuț Panțîru.

O altă veste proastă pentru tehnicianul ”roș-albaștrilor” este faptul că atacantul Harlem Gnohere nu ar fi trecut proba ”cântarului” și conform anunțului făcut de Gigi Becali cine are două kilograme în plus va fi amendat și scos din lot pentru care urmează. FANATIK a aflat că jucătorii care nu vor avea greutaatea optimă vor fi amendați cu 100 de euro pentru fiecare kilogram în plus.

Aristidis Soiledis și Iulian Cristea încearcă să-l opreascp pe Ely Fernanddes în meciul Gaz Metan Mediaș – FCSB

Florin Tănase ar putea cu în derby-ul de la Craiova

În schimb, Florin Tănase, care nu s-a pregătit alături de cochipieri în această săptămână, s-a recuperat și ar putea fi folosit în partida de la Craiova. Singura problemă la căpitanul FCSB-ului este faptul că nu se știe în ce formă se află la acest moment. În aceste condiții, Bogdan Argeș Vintilă ar putea trimite în teren următorul 11: Bălgrădean – Creţu, Planic, Cristea, Panţîru – Popescu, Pintilii, Oaidă – Popa, Hora, Coman.

Partida  Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Pentru prima dată în istoria acestui derby, oltenii pornesc cu prima șansă.