Fotbal intern

Aristidis Soiledis s-a întors cu probleme din Grecia! Gigi Becali îl vrea fundaş central, dar grecul nu revine prea curând pe gazon. Exclusiv

01.09.2020 | 21:01
Aristidis Soiledis sa intors cu probleme din Grecia Gigi Becali il vrea fundas central dar grecul nu revine prea curand pe gazon Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a început ca din tun noul sezon. “Roș-albaștrii” au câștigat cu 3-0 primele trei meciuri ale sezonului și intră pe primul loc în pauza meciurilor naționale, însă unul dintre jucătorii lui Toni Petrea are mari probleme. Din informațiile FANATIK, Aristidis Soiledis nu poate juca din cauza unor dureri la piciorul drept.

FANATIK a aflat că Aristidis Soiledis a revenit cu probleme în România şi va fi prezent la reunirea lotului FCSB de joi, după ce jucătorii formaţiei lui Toni Petrea au avut câteva zile libere datorită pauzei pentru meciurile internaţionale.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Aristidis Soiledis nu va intra momentan în planurile lui Toni Petrea din cauza durerilor pe care le resimte la piciorul drept. Mai exact, fotbalistul grec acuză probleme mari la unul dintre oasele labei piciorului, motiv pentru care a fost la mai multe controale în ţara natală, însă recuperarea nu a decurs aşa cum îşi dorea şi durerile sunt în continuare mari.

Probleme pentru Aristidis Soiledis: a jucat 10 minute după pandemie

FANATIK a aflat că Aris Soiledis va fi folosit pe postul de fundaş central atunci când va fi apt din nou. Până atunci, problemele medicale l-au măcinat pe fotbalistul de 29 de ani, iar după pandemie a bifat doar 10 minute pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Grecul a intrat pe finalul meciului Gaz Metan Mediaş – FCSB 0-1, partidă care s-a disputat pe 25 iulie. De altfel, Aristidis Soiledis a ratat cel mai important meci al roş-albaştrilor în stagiunea trecută, finala Cupei României, câştigată în faţa lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

FCSB a rezolvat problema fundașului central! Gigi Becali l-a transformat pe Aris Soiledis în stopper

După plecarea lui Bogdan Planic de la FCSB, roș-albaștrii au fost vulnerabili în zona fundașilor centrali. Fundaș stânga la bază, Soiledis a fost folosit în centrul defensivei deseori și în stagiunea trecută și a arătat că se descurcă și pe acest post.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de postul de fundaș central, FCSB are opțiuni destule pentru postul de fundaș stânga. Ionuț Panțîru, Alexandru Pantea și Marius Briceag acoperă banca stângă a apărării, iar decizia de a-l folosi pe Soiledis în centru este una logică, având în vedere că Petrea nu mai are alte soluții acolo.

Aris Soiledis mai are contract până în 2021 cu FCSB, după ce fotbalistul grec a semnat noul acord în timpul pandemiei de coronavirus, aşa cum FANATIK a anunţat în excluisivitate.

ADVERTISEMENT

Nedelcu poate juca și el fundaș central după ce își revine după accidentare!

Gigi Becali i-a transmis lui Toni Petrea că nu va mai face niciun transfer în această vară, în condițiile în care fiecare post este acoperit. În momentul în care va reveni după accidentare, în centrul apărării poate fi folosit și Dragoș Nedelcu.

Dacă la capitolul veniri lista este închisă, nu același lucru se poate spune despre plecări. Așa cum FANATIK a anunțat, Adrian Petre este pe lista neagră și a fost deja anunțat că nu se va conta pe el în următoarele meciuri.

Soiledis, adus de la Botoșani pentru 75.000 de euro

Numai că situația atacantului este una dificilă, în condițiile în care FCSB nu îl va lăsa să plece liber pe fotbalistul care a fost adus pentru 800.000 de euro în februarie de la Ebjerg. Astfel, dacă nu își va găsi o echipă, Petre va fi tras pe linie moartă la roș-albaștrii.

Aris Soiledis a fost adus în urmă cu un an de la FC Botoșani. Atunci, Gigi Becali a plătit 75.000 de euro pentru fotbalistul grec, care a avut evoluții apreciate la roș-albaștrii. În ultima parte a sezonului, Soiledis a avut probleme și a evoluat doar 8 minute în play-off, cu Gaz Metan Mediaș.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Aris Soiledis
  • 29 de ani are apărătorul grec

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,87 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: