Fotbal international

Arkadiusz Milik, amenințat cu arma și jefuit în drum spre casă, după meciul cu Liverpool

04.10.2018 | 12:34
Arkadiusz Milik amenintat cu arma si jefuit in drum spre casa dupa meciul cu Liverpool
ADVERTISEMENT

Arkadiusz Milik a jucat în partida Napoli – Liverpool, din a 2-a etapă a grupei C din Champions League, câștigată de gruparea italiană grație golului marcat de Lorenzo Insigne în minutul 90. După meci, internaționalul polonez a fost oprit pe stradă, amenințat cu arma și jefuit. Hoții i-au furat ceasul marca Rolex în valoare de 7.000 de euro și s-au făcut nevăzuți.

A fost o seară bună pentru Napoli, care a învins-o pe Liverpool cu scorul de 1-0 la capătul unei partide dominate în mare parte și în care englezii nu au avut niciun șut pe spațiul porții. Golul lui Insigne din finalul meciului a adus bucuria în tribunele stadionului San Paolo, iar petrecerea a continuat pe străzile din Napoli după fluierul de final. Bucuria nu a fost de lungă durată pentru Arkadiusz Milik, care a avut parte de o experiență terifiantă în timp ce mergea spre casă.

ADVERTISEMENT

Arkadiusz Milik a fost amenințat cu arma și jefuit de ceasul Rolex după Napoli – Liverpool

Fotbalistul de 24 de ani a zâmbit și a schimbat câteva vorbe cu reporterii după partida de miercuri, apoi a plecat spre casă. Pe drum, a fost oprit de doi bărbați pe motocicletă în regiunea Varcaturo. Unul dintre agresori a îndreptat o armă în direcția lui și i-a strigat să îi dea imediat ceasul său Rolex Daytona, pe care Milik a plătit 20.000 de euro și care în acest moment este estimat la 7.000 de euro.

Pentru a nu risca să fie bătut, sau și mai rău, ucis, Milik s-a conformat, iar hoții au plecat în trombă după ce au obținut ceea ce și-au dorit. Polonezul s-a dus apoi la cea mai apropiată secție de poliție pentru a reclama cele întâmplate, iar polițiștii au deschis o anchetă. Nu este pentru prima dată când un jucător de-al lui Napoli este atacat și amenințat cu arma. Insigne a fost jefuit într-un mod asemănător în 2016, Hamsik a pățit la fel în 2013, în timp ce fosta soție a lui Cavani a fost atacată în 2012.

ADVERTISEMENT