Fotbal intern

ARLAUSKIS rupe tăcerea: “EU VREAU, Steaua e cea mai MARE echipă din România”

La prezentarea lui Constantin Gîlcă, directorul economic al Stelei, Valeriu Argăseală, a dezvăluit că Steaua caută înlocuitor pentru Ciprian Tătăruşanu, căruia în această vară i-a...
04.06.2014 | 16:44
ARLAUSKIS rupe tacerea EU VREAU Steaua e cea mai MARE echipa din Romania
ADVERTISEMENT

La prezentarea lui Constantin Gîlcă, directorul economic al Stelei, Valeriu Argăseală, a dezvăluit că Steaua caută înlocuitor pentru Ciprian Tătăruşanu, căruia în această vară i-a expirat înţelegerea cu gruparea din Ghencea. Pe lista oficialilor se află două nume: Giedrius Arlauskis şi Vytautas Cerniauskas. Contactat de FANATIK.RO, fostul portar al Unirii Urziceni a confirmat că se află în negocieri cu Steaua, însă nu a bătut palma cu campioana României, urmînd să aleagă oferta cea mai bună din punct de vedere financiar, mai ales că este liber de contract după despărţirea de Rubin Kazan.

Salut Giedrius! Argăseală a spus că se negociază cu tine.

– Nu m-am înţeles deocamdată cu Steaua. De aceste lucruri se ocupă impresarul meu, el negociază cu grupările care mă doresc, apoi îmi prezintă oferta, iar dacă îmi convine îi transmit să bată palma.

ADVERTISEMENT

Cînd se va clarifica situaţia ta?

– Într-o săptămînă voi şti exact unde voi juca. Voi alege echipa care mă doreşte cel mai mult, unde am şanse să joc, unde pot face performanţă. Nu vreau să păcălesc fotbalul, nu vreau să mai trăiesc perioada neagră din Rusia.

Îţi doreşti să ajungi la Steaua?

– Da, bineînţeles! Steaua este cea mai mare echipă din România, am prieteni acolo şi ar fi o onoare pentru mine să ajung în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Cît de avansate sînt negocierile?

– Au fost discuţii cu cei de la Steaua, impresarul meu a vorbit cu oficialii clubului. Dar mai am şi alte oferte şi voi alege ce este cel mai bine pentru mine din punct de vedere financiar. Eu acum sînt în Polonia pentru că vineri am meci cu naţionala ţării mele.

UPDATE Arlauskis a vorbit despre varianta transferului în Ghencea şi la DolceSport: “Nu e prima oară cînd joc sub presiune. Am făcut şi eu ceva la echipa mea. Nu ştiu cine îi ia locul lui Tătă, dar lumea va aştepta mult de la el. Steaua trebuie să cîştige încă o dată campionatul, este greu, dar nu imposibil.Mă bucur că sunt dorit acolo. Cei mai frumoşi ani de fotbalist au fost în România. Într-o zi o să mă întorc aici. Mă simt în ţara voastră foarte bine. Nimeni nu mă cunoştea, dar România mi-a dat tot. Am mai ţinut legătura cu Daniel Tudor. Mai vorbesc cu Mara, cu Paulo Brandan. Nu prea am jucat la Rubin, mi-e foame de fotbal. Dau tot ce am mai bun. Să facem tot posibilul să cîştige echipa la care sunt. Cînd am plecat din România, am ales greşit. În fiecare pauză, am vrut să plec de la Rubin. Dar ruşii sunt ruşi. Sunt muncitor, îmi place să muncesc. Am avantaj că ştiu limba româna. Nu mă simt străin, mă simt român. Îmi place la voi. Vreau să arăt că merit să joc acolo“.

ADVERTISEMENT
Tags: