Fotbal intern

STEAUA. Arlauskis l-a MINŢIT pe Gigi. A semnat pe un SAC de bani!

* FANATIK vă dezvăluie detalii din contractul lui Arlauskis cu Udinese, echipă la care va cîştiga din vară 800.000 de euro pe an....
07.03.2015 | 00:05
STEAUA Arlauskis la MINTIT pe Gigi A semnat pe un SAC de bani

* FANATIK vă dezvăluie detalii din contractul lui Arlauskis cu Udinese, echipă la care va cîştiga din vară 800.000 de euro pe an.

Telenovela Giedrius Arlauskis – Steaua e gata! Sursele FANATIK.RO dezvăluie că lituanianul a semnat cu echipa din Serie A din Udine, iar la finalul acestui campionat îi va spune arrivederci campioanei. Finanţatorul Stelei a aflat şi el că nu va mai putea conta pe lituanian începînd cu următorul campionat, dar a ţinut să-i transmită impresarului Leonid Istrati să nu mai facă circ de pe urma disputei dintre jucător şi clubul din Ghencea.

„Impresarul lui Arlauskis vorbeşte aiurea acum. El ştie că portarul nu va continua la Steaua, dar ne abureşte doar aşa, ca el să apere în meciurile care au rămas din retur”, a tunat Gigi Becali, de la Poarta Albă. De curînd, agentul jucătorului spunea că Arlauskis a discutat cu oficialii Stelei pentru prelungirea contractului, însă nu s-a ajuns la nici un rezultat. Normal, în condiţiile în care trecerea lui Arla la formaţia italiană era doar o chestiune de timp.

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

De 4 ori mai mult decît ia acum

Giedrius Arlauskis a „explodat” pur şi simplu la Steaua, acolo unde a devenit, imediat ce a semnat în vara anului trecut, titular de drept. A fost, practic, o revenire spectaculoasă a portarului care a făcut minuni la Urziceni, cînd a luat şi titlul, dar care se scufundase în mediocritate la Rubin Kazan. Numai că, atunci cînd treburile mergeau strună la Steaua, locul 1 la finalul turului, lui Arlauskis i-a venit dorul de ducă. A primit mai multe oferte, impresarul lui le-a analizat, iar în final portarul a semnat cu Udinese. Gigi Becali a luat foc atunci cînd a aflat.

VIDEO!!! ZI NEBUNA PENTRU ROMANI LA ARABI!! KESERU, GOL IMPOTRIVA LUI BOLONI, SZUKALA GOLUL CARE L-A SALVAT PE PITURCA!!! VEZI REUSITELE!!!

S-a considerat minţit atît de portar, cît şi de agentul acestuia, Leonid Istrati. Arla a declarat mereu că îşi doreşte să rămînă la Steaua, însă nu s-a grăbit niciodată să accepte prelungirea contractului, scadent în această vară. În urmă cu doar cîteva zile, Giedrius a semnat cu Udinese pentru o perioadă de trei ani. Lituanianul va avea un salariu uriaş, 800.000 de euro pe an, în timp ce la Steaua primea de aproape 4 ori mai puţin, „doar” 240.000.

A fost tras pe linie moartă, dar boss-ul l-ar ierta…

Giedrius Arlasukis a căzut în dizgraţia conducerii clubului din Ghencea, după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului, iar Gigi Becali a decis ca portarul să fie trecut pe linie moartă. Cu Rapid nu a făcut parte din lot, iar contra Universităţii Craiova s-a aflat doar pe banca de rezerve. Totuşi, la partida cu Petrolul din semifinalele Cupei României, Arlauskis a fost titular. Asta deşi la urechile patronului Stelei ajunseseră zvonuri conform cărora Arlauskis semnase un contract cu Udinese, deşi agentul a negat acest lucru:

ŞOC IN FOTBALUL ROM NESC!!! UN JUCĂTOR DIN GENERAŢIA DE AUR, 5 ANI DE PUŞCĂRIE!?

„Am avut astăzi o discuţie cu oficialii Stelei, însă nu am ajuns la nici un numitor comun. În clipa de faţă, şansele ca Arlaukis să mai continue şi din vară sînt mici. Este păcat ce i se întîmplă, e vorba de cariera sa. Arla este puţin supărat de situaţie, se aştepta sa fie titular cu Craiova. Momentan, Giedrius nu a semnat cu nici o echipă”.

Insistent Istrati în „abureala” opiniei publice. Şi, mai ales, a steliştilor. Becali şi-a ieşit atunci din pepeni. A tunat din celula de la Poarta Albă: „Nu pregătesc jucători pentru alţii! Gata, pe bară cu el!”. Mai mult, omul de afaceri a turbat atunci cînd agentul jucătorului i-a spus că Arla nu a semnat cu nici o echipă şi îşi doreşte să evolueze pentru Steaua. Neaşteptat, dar, cu toate cele întîmplate sau doar spuse, latifundiarul din Pipera ar fi dispus să-l ierte pe lituanian!!! Mai ales că echipa din Ghencea nu traversează o perioadă prea bună şi ar putea să piardă un titlu care după tur părea imposibil de ratat. Iar primul pas a fost făcut în semifinalele Cupei României, contra Petrolului, cînd Arla a fost titular.

Se bate pe poartă cu un grec

Udinese, formaţia pentru care va juca Arlauskis din această vară, are trei portari. Titularul, grecul Orestis Karnezis, are 29 de ani şi s-a transferat în vara anului trecut, de la Granada, unde a apărat timp de un sezon. Înainte, grecul a evoluat timp de şase campionate la Panathinaikos. Ceilalţi portari sînt încă juniori, ambii italieni, Simone Scuffet (18 ani) şi Alex Meret (17 ani). Patronul clubului unde va apăra Arlauskis deţine nu mai puţin de trei echipe. Giampaolo Pozzo, 74 de ani, a cumpărat Udinese în 1986. În 2009, avea să devină proprietarul celei de-a doua echipe, spaniolii de la Granada, iar trei ani mai tîrziu al britanicei Watford.

“Am avut o discuţie cu oficialii Stelei, însă nu am ajuns la nici un numitor comun. În clipa de faţă. Şansele ca Arlauskis să mai continue şi din vară sînt mici” (Leonid Istrati, impresar Arlauskis)

20.000 de euro este salariul lunar al lui Arlauskis la Steaua

Gigi Becali LIBER! DNA se OPUNE! Lovitura primită de la PROCURORI!

VIDEO / Keşeru, GOL împotriva lui Boloni! Vezi REUŞITA românului

STEAUA. Rusescu pleacă după Keşeru la arabi. “Totul e posibil”