Fotbal intern

Dică: “Arlauskis are valoare, dar nu pot spune mai multe!”

Impresarul lui Giedrius Arlauskis, Leonid Istrati, a vorbit despre posibilitatea transferului portarului lituanian la FCSB, după ce Gigi Becali a spus că îl place pe goalkeeperul în vârstă de 30 de ani.
30.01.2018 | 15:23
Dica Arlauskis are valoare dar nu pot spune mai multe
ADVERTISEMENT

UPDATE. Nicolae Dică a vorbit despre posibiliatea transferului portarului Arlauskis la Steaua şi a lăsat de înţeles că între FCSB şi goalkeeperul lituanian au fost unele discuţii, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate.Arlauskis e un portar de valoare, am lucrat cu el când am fost antrenor secund al lui Rădoi la Steaua. Ne-a ajutat imens atunci. Dar mai mult nu vreau să spun, pentru că e sub contract cu CFR Cluj. Noi avem două opţiuni de portar pe care mergem şi încercăm să luăm unul din ei. Dacă reuşim, ok. Dacă nu, rămânem cu ce avem”, a spus Dică.


Gigi Becali esta gata să mai dea un tun financiar pe piaţa transferurilor după ce a anunţat că este foarte aproape să îl vândă pe Florin Niţă la Sparta Praga, pentru suma de 2 milioane de euro. Patronul vicecampionilor a avanst şi numele celui pe care el îl vrea în locul internaţionalului roş-albaştrilor, iar acesta este  este Arlauskis. Vezi detalii

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că declaraţiile lui Gigi Becali nu erau doar simple speculaţii deoarece acesta era oarecum înţeles cu goalkeeperul lituanian pentru un transfer la FCSB, în cazul în care Niţă pleacă la Sparta Praga. Contactat de către FANATIK.RO, Leonid Istrati a acceptat să ne vorbească despre situaţia jucătorului pe care îl reprezintă.

“Gigi Becali nu avea cum să nu îşi aducă aminte de Arlauskis!”

Leonid Istrati a mărturisit că Gigi Becali a vorbit despre Arlauskis deoarece portarul lituanian este unul dintre cei mai buni goalkeeperi care au jucat vreodată în România. “Mă bucur că Gigi Becali nu a uitat de Arla şi îl apreciază în continuare pe acest portar. Înseamnă că el a făcut ceva pentru Steaua. Arla a semnat cu CFR Cluj un contract pentru doi ani şi jumătate şi nu poate pleca la orice oră vrea el de acolo. Dar un contract de fotbalist se poate rupe mai mereu, deoarece se pot găsi tot timpul soluţii.

ADVERTISEMENT

Vreau să vă mai spun că în această iarnă am avut o ofertă clară de transfer pentru Arla de la un club de top din Belgia. Cei de acolo chiar mi-au spus ce sumă sunt dispuşi să ofere pentru un transfer al lui Arlauskis. Însă eu am avut respect faţă de CFR Cluj şi nu am dorit să tulbur apele acolo. M-am gândit că este mai bine să nu le transmit nimic şi să îl las pe Arla în linişte să îi ajute să câştige campionatul”, a spus Istrati.