FOTO. E oficial! Arlauskis e noul jucător a lui CFR. Prima reacţie

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
15/08/2017, 18:27
FOTO. E oficial! Arlauskis e noul jucător a lui CFR. Prima reacţie GALERIE FOTO

UPDATE 15 AUGUST. CFR Cluj a oficializat transferul lui Giedrius Arlauskis. Iată anunuţ postat pe site-ul grupării din Gruia şi prima reacţie a fostului portar al lui FCSB.

“NE BARICADĂM POARTA – GIEDRIUS ARLAUSKIS A SEMNAT CU CFR!

Clubul CFR 1907 CLUJ anunţă transferul portarului lituanian Giedrius Arlauskis! Fost campion al României cu Urziceni şi FCSB, goalkeeper-ul vine în Gruia pentru a ajuta CFR-ul în atingerea obiectivelor.

„Mă bucur că am ajuns la un club mare cum este CFR Cluj. Îl cunosc foarte bine pe Dan Petrescu, iar faptul că el este antrenorul echipei a contat în luarea deciziei de a veni la CFR. Sper să reuşesc să am evoluţii cât mai bune la Cluj şi să reuşesc să câştig cel de-al treilea titlu de campion al României”, a declarat Giedrius Arlauskis pentru www.cfr1907,ro.

UPDATE 14 august. Fostul portar al Unirii Urziceni şi al Stelei se află la Cluj unde va semna un contract cu echipa lui Dan Petrescu. Giedrius Arlauskis este jucătorul englezilor de la Watford, însă abifat doar două meciuri pentru echipa din Premier League.

Update. Mihai Mincă a intrat în dizgraţia lui Dan Petrescu, iar pe lista tehnicianului formaţiei CFR Cluj au apărut doi portari care au mai evoluat în Liga 1. Mario Felgueiras, actualul jucător al celor de la Pacos Ferreira, dar şi fostul goalkeeper al Stelei, Giedrius Arlauskis.

ARLAUSKIS CFR CLUJ. A fost trecut pe liber de Watford

Fost campion al României cu Steaua şi Unirea Urziceni, Giedrius Arlauskis a fost anunţat de Watford că nu mai face parte din planurile de viitor ale echipei, iar Dan Petrescu a lăsat de înţeles că şi-ar dori să-l aibă sub comandă pe lituanian.

“Dacă-l vrem pe Arlauskis? Să vedem! Avem câteva nume pe listă!”

……………………………..

CFR Cluj este foarte aproape să se despartă de un jucător care a avut un cuvânt de spus în sezoanele trecute. Titular de drept în ediţia precedentă de campionat, Mihai Mincă nu este pe placul lui Dan Petrescu, noul antrenor al CFR-ului. 

Deşi în stagiul de pregătire din Slovenia, portarul în vârstă de 32 de ani a evoluat în 3 din cele 3 partide amicale, Mincă nu amai prins lotul de 18 în primele două etape ale sezonului 2017-2018, iar goalkeeper-ul este foarte aproape să se despartă de trupa din Gruia.

Mincă, out din cauza unui scandal făcut în cantonament

“Vâtcă mi-a oferit multă siguranţă, Mincă are ceva probleme la antrenamente şi nu mi-a dat încredere”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului disputat de CFR Cluj contra celor de la Viitorul Constanţa, scor 2-0.

Mario Felgueiras, aproape de CFR. Minca, probleme cu alcoolul?

Mihai Mincă nu a lipsit din lotul celor de la CFR Cluj din primele etape ale sezonului 2017-2018 din motive sportive, ci la baza absenţei sale stă un act de indiciplină din ultima zi a stagiului de pregătire susţinut de CFR Cluj la Maribor. Conform digisport, portarul ar fi făcut un scandal în hotel după ce ar fi consumat alcool, iar Dan Petrescu a cerut excluderea lui din lot şi aducerea unui nou goalkeeper.

Cine o să fie înlocuitorul lui Mincă la CFR

Pe lista lui Dan Petrescu s-a aflat Giedrius Arlauskis, în vârstă de 29 de ani. Cei doi au mai colaborat în perioada în care Petrescu o antrena pe Unirea Urziceni, dar pretenţiile lituanianului legitimat la Watford au fost mult prea mari pentru ceea ce poate oferi CFR Cluj.

Mario Felgueiras, 30 de ani, este şi el pe placul conducerii lui CFR Cluj. Lusitanul şi-ar dori să revină în România, deşi şi-a prelungit în luna martie contractul cu Pacos Ferreira, până în vara lui 2021. Felgueiras a reuşit să se facă remarcat în poarta echipei din Gruia în sezonul 2012-2013 al Champions League. După două sezoane şi jumătate petrecute la CFR Cluj, portarul în vârstă de 30 de ani a fost cedat în Turcia, la Konyaspor, pentru 800.000 de euro.

1.800 de minute a adunat Mincă pe teren în sezonul 2016-2017

Închide ×