Fotbal intern

“Sper să nu aibă probleme. Arlauskis nu a mai apărat de mult în meciuri tari”

Arlauskis de la CFR este jucătorul în care Ienei nu are incredere. CFR - Steaua esta partida derby a acestei runde, iar toţi ochii sunt pe meciul de la Cluj acolo unde vicecampionii vor încerca...
21.09.2017 | 17:36
Sper sa nu aiba probleme Arlauskis nu a mai aparat de mult in meciuri tari

Arlauskis de la CFR este jucătorul în care Ienei nu are incredere. CFR – Steaua esta partida derby a acestei runde, iar toţi ochii sunt pe meciul de la Cluj acolo unde vicecampionii vor încerca să stopeze parcursul bun al echipei pregătite din această vară de către Dan Petrescu. Emeric Ienei, fostul antrenor al roş-albaştrilor, a mărturisit pentru FANATIK.RO că o să urmărească cu atenţie partida din Gruia.

Omul care a câştigat Cupa Camnpionilor cu Steaua în 1986 este de părere că ambele echipe au făcut o campanie bună de transferuri, dar că totuşi Arlauskis de la CFR Cluj nu a mai jucat meciuri cu miză de foarte mult timp. Acesta crede că portarul lituanian, deşi are un CV destul de bun, totuşi la această oră nu se mai află într-o formă care să te facă să stai liniştit la meciurile echpei sale atunci când goalkeeperul apare între buturi. Arlauskis a fost adus în Gruia sub formă de împrumut de la Watford.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Araluskis nu a mai apărat de mult timp!”

Contactat de către FANATIK.RO, Emeric Ienei şi-a început discursul prin a spune de la început că după părerea sa jocul o să fie extrem de echilibrat şi este convins că nici o echipă nu îşi va asuma riscuri mari. “Jocul o să fie extrem de echilibrat. Nu pot să spun că CFR este favorită deoarece nu cred acest lucru. Am văzut că ambele formaţii au făcut transferui importante în această vară şi mai mult ca sigur jucătorii noi aduşi vor fi pe teren. CFR Cluj şi-a adus şi doi portari, iar unul dintre ei este Arlauskis. Pe el îl ştiu de la Steaua, dar apoi am observat că nu prea a mai apărat pe la echipele pe unde s-a dus.

Am văzut că după experienţa de la Steaua l-a luat Costel Gâlcă în Spania, dar nu a stat prea mult acolo. Apoi s-a dus în Anglia şi nu a jucat deloc. Deci e greu să revii din prima la forma pe care el o avea acum trei-patru ani. Lui Arlauskis îi lipsesc meciurile tari, iar Budescu şi Alibec pot la orice oră să îl învingă pe portarul lituanian printr-o execuţie de excepţie”, a încheiat Ienei.