Arlauskis, înainte de Lituania – România: “N-avem șanse, suntem prea slabi”

Mirela Apostol   
in Liga Natiunilor
11/10/2018, 10:11
Arlauskis, înainte de Lituania – România: “N-avem șanse, suntem prea slabi” GALERIE FOTO
Arlauskis, înainte de Lituania - România. Giedrius Arlauskis în meciul de fotbal dintre FCSB şi CFR Cluj, din cadrul Ligii 1 Betano

EL ESTE JUCATORUL MINUNE, PARIUL DE
300.000.000 EURO AL LUI GIGI BECALI

Destainuirile pustiului minune, fiul unui fost mare fotbalist al Stelei, numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Giedrius Arlauskis, lituanianul din poarta campioanei României, a prefaţat partida de la Vilnius dintre Lituania şi România. Goalkeeper-ul de la CFR Cluj spune că în ţara natală fotbalul a ajuns într-un punct foarte dificil, iar echipa lui Contra se va impune fără prea mari probleme. Arlauskis ştie chiar cine va reuşit să înscrie pentru o victorie a “tricolorilor”, chiar colegul său din Gruia, George Ţucudean.

“De obicei, nu prea mă uit la meciurile echipei naționale, după ce m-am retras de acolo. Dar sunt naționalist, țin cu ea și, în plus, am jucat pentru țara mea, pe care o iubesc foarte mult. Dar acum o să încerc să mă uit la televizor, dacă m-or lăsa copii! (Râde). E o partidă specială, cu România, țara unde evoluez. În plus, am și doi colegi la naționala voastră, pe Cristi Manea și pe George Țucudean. O să fiu cumva împărțit. Aș vrea să câștige Lituania, dar le țin pumnii și celor doi!

Ce zice Arlauskis înainte de Lituania – România

România este net superioară, aveți individualități dar și echipă mult peste noi. Atunci, în 2008, când v-am bătut la Cluj, a fost o minune, dar aveam și noi o generație de excepție. Acum, la noi e o nenorocire cu fotbalul! OK, până la urmă, partida începe de la 0-0, orice e posibil în fotbal, dar, să fim realiști, nu cred că putem avea pretenții prea mari, sunteți mari favoriți să învingeți! Pronosticul meu este 1-0 pentru voi și sper să marcheze Țucudean. Este un atacant foarte bun, în mare formă, și știu că vrea să înscrie mereu. M-aș bucura pentru el, în plus ar reveni și cu un moral ridicat la echipa de club”, a spus Giedrius Arlauskis pentru GSP.

Arlauskis, înainte de Lituania - România. Giedrius Arlauskis în meciul de fotbal dintre FC Voluntari şi CFR Cluj, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat vineri 1 decembrie 2017 pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari.
Arlauskis, înainte de Lituania – România. Giedrius Arlauskis în meciul de fotbal dintre FC Voluntari şi CFR Cluj, din cadrul Ligii 1 Betano

Arlauskis a prefaţat partida Lituania – România, care va avea loc la Vilnius, de la ora 21:45. partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×