Fotbal intern

Arlauskis, omul derby-ului CFR Cluj – FCSB 1-0! Index InStat la nivel de Champions League. Cine a fost mână moartă la clujeni

15.06.2020 | 10:21
Arlauskis omul derbyului CFR Cluj  FCSB 10 Index InStat la nivel de Champions League Cine a fost mana moarta la clujeni
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a impus în derby-ul cu FCSB, scor 1-0, şi formaţia lui Dan Petrescu s-a distanţat la 7 puncte de rivală. FANATIK îţi prezintă cifrele InStat ale meciului din Gruia, unul în care Giedrius Arlauskis a fost cel mai bun fotbalist de pe teren, cu un index de invidiat pentru fotbalul european.

Dan Petrescu l-a evidenţiat pe Giedrius Arlauskis la finalul meciului CFR Cluj – FCSB 1-0, iar cifrele InStat îi dau dreptate. Lituanianul a fost omul providenţial pentru campioana României, cu un index de 373 puncte, ceea ce înseamnă o prestaţie stelară dacă ne raportăm la competiţiile internaţionale.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a avut trei parade majore în derby-ul cu FCSB, ceea ce l-a şi propulsat pe primul loc în clasamentul index-ului InStat. Lituanianul a parat toate cele nouă şuturi trase pe poartă de vicecampioana României, iar pasele acestuia au fost precise, cu un procentaj de reuşită de 80%.

Ciprian Deac, al doilea cel mai bun index InStat în CFR Cluj – FCSB 1-0

Ciprian Deac s-a clasat pe locul 2 în clasamentul index-ului InStat în CFR Cluj – FCSB 1-0. Fotbalistul de 34 de ani a înregistrat 301 puncte şi a arătat din nou de ce este cel mai bun jucător din Liga 1, conform datelor InStat. Media pe actualul sezon din campionat a mijlocaşului ofensiv este de 304 puncte.

ADVERTISEMENT

În cele 86 de minute petrecute pe teren, Ciprian Deac a avut un procentaj de 68% la capitolul acţiuni reuşite (44 din 65) şi 65% la capitolul pase precise (22 din 34). De altfel, fotbalistul de 34 de ani a stat bine şi la duelurile câştigate (12 din 19), având cel mai bun procentaj (63%) de la CFR Cluj.

Top 3 cei mai buni fotbalişti ai lui CFR Cluj în derby

  1. Giedrius Arlauskis – 373
  2. Ciprian Deac – 301
  3. Damjan Djokovic – 277

Camora, dezamăgirea totală de la CFR Cluj

Camora a fost integralist în CFR Cluj – FCSB 1-0, însă a avut cel mai slab index InStat din tabăra lui Dan Petrescu. Căpitanul campioanei României a înregistrat 224 puncte şi a fost devansat chiar şi de Luis Aurelio (227 puncte), fotbalist care a bifat 12 minute în derby.

ADVERTISEMENT

Fundaşul stânga a avut un procentaj de 61% la capitolul pase precise, fiind printre cei mai slabi de la CFR Cluj. De altfel, Camora a fost cu mult sub media echipei, care a înregistrat un index InStat de 255 puncte.

Billel Omrani, al doilea cel mai slab index de la CFR Cluj

Billel Omrani nu a mişcat în faţa defensivei FCSB-ului şi a bifat al doilea cel mai slab index InStat de la CFR Cluj, cu 225 puncte. Atacantul francez a avut un procentaj de 42% acţiuni reuşite (15 din 36), fiind pe ultimul loc la acest capitol în tabăra campioanei României.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul francez nu a tras niciun şut spre poarta lui Andrei Vlad şi a reuşit nouă pase în cele 60 de minute cât a stat pe teren. Mai mult decât atât, Omrani a câştigat 9 din cele 26 de dueluri (35%), fiind şi la acest capitol printre mâinile moarte ale lui Dan Petrescu.

Top 3 cei mai slabi fotbalişti ai lui CFR Cluj în derby

  1. Camora – 224
  2. Billel Omrani – 225
  3. Luis Aurelio – 227
ADVERTISEMENT