Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Arlauskis, scos țap ispășitor de oficialii Universității Craiova pentru eșecul cu Farul: „A privat echipa de un rezultat bun!”. Video Exclusiv

Pavel Badea, președintele CS Universitatea Craiova, l-a criticat pe Giedrius Arlauskis și consideră că portarul lituanian i-a „îngropat” pe „lei” cu Farul.
07.02.2023 | 15:35
Arlauskis scos tap ispasitor de oficialii Universitatii Craiova pentru esecul cu Farul A privat echipa de un rezultat bun Video Exclusiv
Giedrius Arlaukis (35 de ani) e evaluat la 500.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a analizat partida dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova. Prestația slabă a „leilor” a fost comentată și de Pavel Badea, președintele clubului sportiv.

Pavel Badea, președintele CS Universitatea Craiova, dezamăgit total după înfrângerea cu Farul: „Mi-am pus mâinile în cap și mi-am dat seama că e lovitură teribilă”

Pavel Badea, fosta glorie a Universității Craiova, a fost extrem de afectat de gestul iresponsabil al lui Giedrius Arlauskis și a intervenit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI: „E portar și are puțin circumstanțe atenuante. În general, portarii sunt imprevizibili, reacționează nepotrivit în unele momente. Cred că e și situația lui Arlauskis, care a privat echipa de un rezultat mai bun. Cred că fără eroarea lui, nebunia lui, puteam obține mai mult”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS. 

Oficialul oltenilor a explicat și cum a trăit momentul ca suporter și aduce aminte că portarul lituanian a mai avut astfel de derapaje: „Mi-am pus mâinile în cap și mi-am dat seama că e lovitură teribilă pentru moralul echipei. Gândiți-vă totuși că și la Botoșani a avut o reacție la sfârșitul meciului. Deci nu e prima oară!”.

Ba, mai mult, Pavel Badea e de părere că Eugen Neagoe și antrenorul cu portarii trebuie să rezolve această problemă a lui Arlauskis: „Trebuie discutat cu el și conștientizat că e un jucător aproape de sfârșit de carieră și se așteaptă de la el să fie echilibrat și un factor de maximă siguranță și încredere pentru echipă. El e cel care dirijează apărarea. Poate aduce rezultate importante pentru echipă. E conștient de acest lucru și și-a dat seama ce a făcut. E marcat de acea greșeală”.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea, mesaj pentru jucătorii Universității Craiova: „Ce poate face partea organizatorică mai mult?”

Pavel Badea consideră că Universitatea Craiova are toate condițiile pentru a obține cele mai multe rezultate, însă jucătorii nu se ridică la același nivel: „Este clar că nu suntem mulțumiți nici de rezultat și nici de joc. Așteptam mai mult. O echipă cu pretenții, în momentul în care se prezintă la un meci de o asemenea importanță, ar trebui să arate mult mai mult. Tot vorbim de obiective importante, condiții extraordinare pe care le oferim echipei și din nefericire ele nu sunt concretizate pe măsura așteptărilor noastre”.

Începutul de partidă a fost și mai dezamăgitor: „E clar că am început ezitant, unii dintre jucători nu sunt la forma pe care o dorim. Sperăm că în următoarele meciuri cu FCSB și CFR vor arăta altfel de când la meciul de aseară, pentru că am rămas tributari fotbalului”.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea consideră că jucătorii Craiovei nu au reușit să stea nici în ghete, cum se spune în termeni fotbalistici: „Nu s-au adaptat prea bine nici la condițiile terenului, pentru că am văzut că unii dintre ei alunecau. Parcă nu își adaptaseră crampoanele și ghetele la ceea ce aveau nevoie. Deși e o explicație care nu stă în picioare. E clar că echipa Farul s-a adaptat mult mai bine la acest meci și a reușit să câștige trei puncte extrem de importante. Mă bucur că folosesc mulți tineri și vom avea cu toții de câștigat”.

De la ce fotbaliști se așteaptă să ridice nivelul echipei: „Și alți jucători cu nume trebuie să arate că ceea ce am crezut noi când i-am adus este real”

Pavel Badea a dat și nume de la care așteaptă să arate cu totul altceva la meciurile viitoare: „E greu de comentat când ești alături de acest proiect. E clar că așteptăm mai multe de la unii jucători. Koljic poate mult mai mult decât acum. Markovici trebuie să arate mult mai mult. Și nu doar ei doi care trebuie să marcheze.

ADVERTISEMENT

Și alți jucători cu nume trebuie să arate că ceea ce am crezut noi când i-am adus este real. Ar fi incorect să spun mai multe și să comentez negativ despre jucători în timpul sezonului”.

Oficialul Universității Craiova a vorbit și despre problemele din centrul defensivei: „Tot se încearcă: Găman, Papp, Silva… Jucătorii vor fi folosiți până în ultima clipă. Totdeauna jucătorii care au fost în formă maximă au fost în primul unsprezece”.

Cel mai deranjant lucru rămâne „sterilitatea” din atacul echipei lui Eugen Neagoe: „În momentul în care nu poți, nu ajungi la poartă! Este clar că a fost un meci nereușit. Această impotență nu ar trebui să existe pentru că avem jucători foarte buni și de valoare.

Toate premisele pentru a face mare performanță, liniște la echipă. Ce poate face partea organizatorică mai mult? Avem un lot numeros și competitiv pe fiecare post în parte”.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT