Life

Arma cu care a fost înjunghiată Margherita de la Clejani se vinde ”la liber”, în toată România

Margherita de la Clejani a fost înjunghiată, în plină stradă, cu o armă făcută dintr-o lamă de bisturiu de un bărbat care, la câteva ore de la atentat, a fost prins de Poliție.
19.08.2022 | 16:31
Arma cu care a fost injunghiata Margherita de la Clejani se vinde la liber in toata Romania
Margherita de la Clejani a fost atacată cu o lamă de bisturiu care se poate cumpăra de pe toate drumurile / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani a fost victima unui bărbat care, în timp ce se plimba pe trotinetă prin centrul Capitalei, a scos o armă și a înjunghiat-o. Vedeta nu a fost singura victimă a acestuia, individul repetând gestul și împotriva altei femei. Prins de Poliție, el riscă să fie condamnat la închisoare. În timp ce bărbatul era căutat de Poliție, Margherita de la Clejani a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență, din București, iar acolo medicii au intervenit prompt.

Cu ce a fost înjunghiată Margherita de la Clejani?

Conform informațiilor obținute de FANATIK și confirmate și de Viorica de la Clejani, Margherita a fost înjunghiată cu o lamă de bisturiu. Lovitura a fost una violentă, pieptul vedetei fiind cel țintit, și doar un noroc chior a făcut ca Margherita de la Clejani să nu fie grav rănită.

ADVERTISEMENT

Mai exact, lovită în piept de bărbatul respectiv, Margherita de la Clejani a fost nevoită să suporte intervenția de urgență a medicilor care au extras lama de bisturiu de acolo. Intervenția, din fericire, nu una foarte complicată, a fost una de natură să scoată lama, ruptă în momentul în care vedeta a fost înjunghiată.

Oprită de stern, lama cu pricina nu a afectat și implanturile cu silicon ale vedetei, medicii fiind nevoiți doar să extragă lama bisturiului, iar apoi să coasă zona rănii care i-au fost provocată artistei. E adevărat, este posibil ca vedeta să rămână, în zonă, cu o cicatrice pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

Lama de bisturiu cu care a fost atacată Margherita de la Clejani a fost cumpărată de bărbatul care a comis tentativa de omor, cel mai probabil, de la o farmacie.

Lamele de bisturiu se vând ”la liber” la farmacie

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, lama de bisturiu folosită în atacul împotriva controversatei Margherita de la Clejani este una comună. Se poate cumpăra de la aproape orice farmacie mai mare sau se poate comanda online.

ADVERTISEMENT

O lamă identică – bisturiu numărul 10 în limbaj medical – cu cea folosită în atacul împotriva vedetei costă în jur de doi lei, și este atașată unui mâner de plastic, așa cum este orice scalpel. Fabricată însă dintr-un oțel extrem de dur, pentru ca tăișul să fie perfect, lama este casantă, motiv pentru care, de altfel, s-a și rupt în momentul atacului împotriva Margheritei de la Clejani.

Pentru a cumpăra asemenea lame, culmea, nu ai nevoie de nicio recomandare, bisturiile fiind considerate ”consumabile”. Prețul, de asemenea, este unul modic, bisturiile fiind vândute în pachete de 10 bucăți, ambalate separat, prețul fiind în jur de 20 de lei.

ADVERTISEMENT

”Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate. (…) Am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte. Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală. De aceea, lecţiile importante ale lumii m-au făcut să înţeleg chestiunile raţiunii.

Bineînţeles, am fost consiliată de numeroşi psihologi, psihiatri, doctori, specialişti extraordinari cărora le mulţumesc din toată inima mea care este acum uşor afectată”, a spus, la Poliție, Margherita de la Clejani, conform Antena 3.

Margherita de la Clejani, atacată în plină stradă de un bărbat pe trotinetă

Margherita de la Clejani a fost atacată, pe stradă, în centrul Capitalei, de un bărbat care mergea pe trotinetă. Acesta i-a înfipt vedetei o lamă de bisturiu în piept, cântăreața fiind dusă, de urgență, la spital pentru tratamentele medicale necesare.

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi… Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copiii pe tema acestui subiect?!”, a scris mama Margheritei, Viorica de la Clejani,pe rețelele de socializare.

Lama clejani
Viorica de la Clejani a publicat o imagine cu arma cu care a fost atacată fiica ei / Foto: Captură Instagram

Bărbatul a fost prins, la aproape o zi de la tentativa de omor îndreptată asupra Margheritei de la Clejani, după ce atacase și o altă femeie. EL a fost identificat pe raza comunei Vidra. Conform informațiilor publicate, bărbatul are 38 de ani.

”În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, a informat Poliția, printr-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT