News

Arma SECRETĂ a Simonei Halep! “O poartă la orice turneu!”

După ce a eliminat-o în optimi, la Miami, pe italianca Flavia Pennetta, Simona Halep a ajuns la a 13-a victorie consecutivă....
Autor: Răzvan Scarlat | 01.04.2015 | 08:28
Arma SECRETĂ a Simonei Halep! “O poartă la orice turneu!”

După ce a eliminat-o în optimi, la Miami, pe italianca Flavia Pennetta, Simona Halep a ajuns la a 13-a victorie consecutivă.

Forţă, încredere, dorinţă, dar şi credinţă par a fi ingredientele care o fac pe constănţeancă să treacă precum tăvălugul peste adversare. După orice victorie, îşi face semnul crucii şi aruncă o privire spre ceruri, recunoscînd că Divinitatea îi este alături. Această credinţă a Simonei, care poate fi un exemplu pentru cei tineri, vine din sînul familiei.

“Simona aşa a fost educată de mică, a fost crescută în spiritul credinţei. Părinţii au dus-o la biserică de la o vîrstă fragedă şi are un duhovnic la care merge ori de cîte ori ajunge acasă, la Constanţa. Pe la 15 ani a primit o Biblie pe care de atunci o poartă cu ea mereu, în orice turneu, şi din cînd în cînd citeşte pasaje care o liniştesc”, a povestit, pentru Ziarul Ring, un apropiat al familiei Halep.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!