Fotbal intern

Armando Cooper a sărit să bată un fan la finalul meciului Concordia – Dinamo 0-0. Video

29.10.2018 | 23:25
Armando Cooper a sărit să bată un fan la finalul meciului Concordia - Dinamo 0-0. Video
Armando Cooper se duelează pentru balon cu Ronaldo Deaconu în meciul Concordia - Dinamo. "Câinele" a sărit la bătaie cu un fan
ADVERTISEMENT

Armando Cooper a fost titular în meciul disputat de FC Dinamo Bucureşti pe terenul celor de la Concordia Chiajna, scor 0-0, în etapa a 13-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, dar Mircea Rednic a decis să-l înlocuiască pe mijlocaşul panamez cu Robert Moldoveanu.

Robert Moldoveanu a intrat în locul lui Armando Cooper în minutul 82 al partidei Concordia Chiajna – Dinamo, iar cei aproximativ 400 de fani ai echipei din “Ştefan cel Mare” au avut o reacţie negativă la adresa fotbalistului în vârstă de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Armando Cooper a sărit să bată un fan la finalul meciului Concordia – Dinamo 0-0

Nemulţumiţi de evoluţia “câinilor” din meciul cu Chiajna, suporterii dinamovişti şi-au vârsat nervii la adresa lui Armando Cooper. Aceştia au scos sunete rasiste la adresa panamezului, au cântat la finalul partidei: “Campionii, campionii!”, iar apoi le-au transmis un mesaj clar jucătorilor lui Mircea Rednic: “Nu meritaţi tricoul roşu să-l purtaţi”, dar şi “Plecaţi cu toţii/ Lăsaţi-ne/ Dinamo nu e o afacere!”

În minutul 82, atunci când a fost schimbat, Armando Cooper a cedat nervos şi a sărit la bătaie cu un fan care îl înjura în timp ce se îndrepta către banca tehnică a “câinilor”. În apărarea suporterului au sărit alţi “câini”, iar spiritele s-au liniştit. VIDEO

ADVERTISEMENT
Momentul în care Armando Cooper a sărit la bătaie cu un fan la finalul meciului Concordia - Dinamo 0-0
Momentul în care Armando Cooper a sărit la bătaie cu un fan la finalul meciului Concordia – Dinamo 0-0
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri