Fotbal intern

Armando Cooper a vrut să plece de la Dinamo după scandalul cu fanii! Reacţia impresarului

30.10.2018 | 14:20
Armando Cooper a vrut să plece de la Dinamo! Răzvan Grădinaru şi Armando Cooper în meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti

Armando Cooper a fost implicat într-un scandal la meciul dintre Concordia Chiajna şi FC Dinamo Bucureşti, după ce a vrut să bată un fan dintre cei care îl înjurau. Imediat după fluierul final, jucătorul de origine panameză a cerut să-i fie reziliat contractul, iar Mircea Rednic a explicat că acesta nu a fost lăsat să plece de la club.

UPDATE, ORA 14:20. Mihai Stan, agentul celor doi jucători panamezi de la FC Dinamo Bucureşti, Jaime Penedo şi Armando Cooper, a anunţat că vor rămâne în “haită” cel puţin până în iarnă şi a negat că portarul ar fi avut vreun amestec în dorinţa lui Cooper de a rezilia.

“Ambii jucători vor rămâne la Dinamo. Nici Penedo şi nici Cooper nu îşi vor rezilia contractele. Am discutat şi cu jucătorii, şi cu conducerea. Nu este adevărat că Penedo ar fi încercat să-l convingă pe Cooper să rezilieze, nici vorbă de aşa ceva. Îşi vor respecta contractele cu Dinamo”, a declarat Mihai Stan pentru FANATIK.RO.


Atmosfera de la Dinamo este din ce în ce mai rea, iar Armando Cooper a cedat presiunii după remiza cu Chiajna. Suporterii prezenţi la meci au apostrofat echipa lui Mircea Rednic pe tot parcursul meciului, iar antrenorul a oferit detalii despre cele întâmplate în cazul jucătorului din Panama: ”Cooper a cerut rezilierea contractului aseară, imediat după joc. Era supărat pe incidentul cu fanii, dar s-a răzgândit.

Armando Cooper nu a mai rezistat! A vrut să plece de la Dinamo

Penedo nu se pune problema să ceară rezilierea sau să îşi dorească să plece. Am nevoie de amândoi, am nevoie de toţi jucătorii. Nu pleacă nimeni până în iarnă”, a spus Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

Jaime Penedo, conaţionalul lui Cooper de la Dinamo a stat de vorbă cu aceştia şi a încercat să-l convingă să revină asupra deciziei de a-şi rezilia angajamentul: ”Am încercat să-l conving să nu-şi rezilieze contractul. Sfatul meu este să se concentreze pe fotbal fiindcă are talent. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor, însă în momentul de faţă trebuie să se concentreze pe joc. Îl susţin, dar ceea ce s-a întâmplat ieri m-a întristat foarte mult. Vreau să ia cea mai bună decizie fiindcă are talent şi ar putea să ne ajute în continuare. Decepţia e atât de mare când văd locul din clasament, nu sunt obişnuit cu acest lucru, nici Dinamo nu e obişnuită cu poziţia asta”, a spus Jaime Penedo pentru aceeaşi sursă.

Armando Cooper în meciul de fotbal dintre Dacia Unirea Brăila şi Dinamo Bucureşti din şaisprezecimile de finală a Cupei României, disputat pe stadionul Oţelul din Galaţi, marţi, 25 septembrie 2018.
Armando Cooper în meciul de fotbal dintre Dacia Unirea Brăila şi Dinamo Bucureşti din şaisprezecimile de finală a Cupei României

Partida dintre Concordia Chiajna şi FC Dinamo Bucureşti s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri