Fotbal intern

Ionel Dănciulescu, prima măsură la Dinamo! A amendat un titular. “E inadmisibil!”

10.12.2018 | 17:54
Ionel Danciulescu prima masura la Dinamo A amendat un titular E inadmisibil

Ionel Dănciulescu a revenit la Dinamo pe postul de team manager, după ce Mircea Rednic a insistat ca să colaboreze cu el, iar fostul atacant a luat o primă măsură dură la gruparea din “Ştefan cel Mare”. Ionel Dănciulescu a hotărât să îl amendeze pe Armando Cooper, mijlocaşul panamez în vârstă de 31 de ani.

Armando Cooper a lipsit de la antrenamentul pe care jucătorii lui Mircea Rednic l-au avut duminică, 9 decembrie, iar Ionel Dănciulescu a hotărât ca mijlocaşul panamez să fie sancţionat pentru actul de indisciplină şi chiar i-a trasnsmis un avertisment fotbalistului la care “Puriul” vrea să renunţe în perioada de mercato din iarnă.

Armando Cooper a fost amendat de Dinamo

“Cooper va fi cu siguranță amendat pentru actul de indisciplină. Nu vom accepta niciodată, indiferent de situație, ca un jucător să nu respecte programul echipei impus de antrenor. Este un jucător profesionist și experimentat, de la care noi avem pretenții să fie un exemplu pentru jucătorii mai tineri. Din punctul meu de vedere, e inadmisibil să lipsești nemotivat de la un antrenament!”, a declarat Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru gsp.

Armando Cooper în meciul Dinamo - Gaz Metan
Armando Cooper în meciul Dinamo – Gaz Metan

Conform sursei citate mai sus, Armando Cooper va fi sancţionat cu o amendă de 2.000 de euro. Panamezul în vârstă de 31 de ani are un salariu lunar de 9.000 de euro la gruparea din “Ştefan cel Mare” şi se numără printre cei mai bine plătiţi fotbalişti de la Dinamo Bucureşti. Pe 8 decembrie 2018, FANATIK a anunţat că “Puriul” doreşte să renunţe la doi fotbalişti de bază din “Groapă”, iar unul dintre aceştia este Armando Cooper.

Armando Cooper a ajuns la Dinamo în august 2018 şi are un contract valabil până în iunie 2020. În sezonul 2018 – 2019, panamezul are 9 meciuri pentru Dinamo Bucureşti. Pe parcursul carierei a mai jucat pentru Arabe Unido, Godoy Cruz, Oţelul Galaţi, FC St. Pauli, Toronto FC, U. de Chile şi Dinamo.

  • 450.000 de euro este cota lui Armando Cooper, conform transfermarkt.com
  • 102 selecţii în tricoul naţionalei panameze are Armando Cooper