Fotbal intern

Armando Cooper a lipsit două zile de la echipă. Ce s-a întâmplat înainte de Chiajna-Dinamo

29.10.2018 | 16:12
Armando Cooper a lipsit două zile de la echipă. Ce s-a întâmplat înainte de Chiajna-Dinamo
Armando Cooper a lipsit de la antrenamente, înainte de Concordia Chiajna - Dinamo București

Armando Cooper este unul dintre fotbaliștii importanți din angrenajul lui Dinamo. Cu toate acestea, internaționalul panamez riscă să rateze meciul „câinilor roșii” cu Concordia Chiajna, din etapa a 13-a din Liga 1 Betano.

Cooper a fost adus la Dinamo la sfârșitul perioadei de transferuri, după plecarea lui May Mahlangu la Ludogoreț Razgrad. Internaționalul panamez, coleg de națională cu portarul Jaime Penedo, a jucat în cinci din cele șase partide ale „câinilor” de la sosirea în Ștefan cel Mare. Mai mult, în partida cu Dunărea Călărași, prima cu Mircea Rednic pe banca tehnică a lui Dinamo în noul mandat, Cooper a fost integralist. Cu toate acestea FANATIK.RO a aflat că fotbalistul din America Centrală ar putea rata meciul de luni seară, de pe terenul celor de la Concordia Chiajna.

Asta după ce Armando Cooper a lipsit două zile de la antrenamentele echipei. Panamezul a fost învoit de Mircea Rednic vineri și sâmbătă pentru a-și rezolva o problemă personală. Mai concret, Cooper a fost nevoit să își reînnoiască permisul de muncă, întrucât este fotbalist extracomunitar iar cele 60 de zile de pe permisul de ședere i-au expirat. Acum Armando Cooper a aplicat pentru un nou permis de muncă, motiv pentru care a trebuit să absenteze de la antrenamentele dinamoviștilor.

Armando Cooper este incert pentru Chiajna-Dinamo. Mai mulți jucători străini lipsesc din lot

Din cauza faptului că a ratat antrenamentele formației alb-roșii în două din ultimele trei zile, Armando Cooper nu va fi probabil titular la meciul formației lui Mircea Rednic contra celor de la Concordia Chiajna, iar cel mai probabil începutul de meci îl va prinde pe banca de rezerve. La partida Chiajna-Dinamo vor lipsi alți doi fotbaliști străini din lotul „câinilor”.

Armando Cooper o să înceapă meciul dintre Chiajna și Dinamo de pe bancă

Astfel, celălalt mijlocaș central al formației dinamoviste în partida cu Dunărea Călărași, Tomislav Gomelt, nu a fost reținut în lotul alb-roșilor pentru partida cu Concordia Chiajna. Croatul nu l-a impresionat pe Mircea Rednic în meciul din runda precedentă, fiind schimbat la pauză cu Daniel Popa, cel care a marcat golul egalizator în „Groapă”.

De asemenea, un caz special este cel al fundașului francez Teddy Mezague. Acesta a greșit la faza golului celor de la Dunărea Călărași și i s-a propus să i se rezilieze înțelegerea, cum s-a întâmplat și în cazul atacantului Subotic. FANATIK.RO a aflat însă că Mezague a refuzat să i se rupă contractul, mai ales după ce semnase luna trecută o înțelegere pe o perioadă de trei ani cu trupa din Ștefan cel Mare.

Meciul dintre Concordia Chiajna și Dinamo București se joacă în această seară, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă în format live stream și pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri