Fotbal intern

Mircea Rednic a renunțat la un titular. I-a reziliat contractul cu Dinamo!

11.12.2018 | 12:01
Mircea Rednic a renuntat la un titular Ia reziliat contractul cu Dinamo

Dinamo București renunță la un alt fotbalist adus în această vară. FANATIK a aflat că internaționalul panamez Armando Cooper și-a reziliat contractul cu trupa din Ștefan cel Mare. Jucătorul din America Centrală a rezistat numai patru luni în tricoul celor de la Dinamo.

Armando Cooper a reziliat cu Dinamo după ce a ratat antrenamentele echipei de după meciul cu Hermannstadt, fără să anunțe motivelul pentru acest gest. Cooper a fost apoi amendat de club iar impresarul care l-a adus în România a renunțat să îl mai reprezinte, după cum anunța FANATIK.

Armando Cooper a reziliat contractul cu Dinamo. Meciul cu FC Hermannstadt a fost ultimul pentru panamez
Armando Cooper a reziliat contractul cu Dinamo. Meciul cu FC Hermannstadt a fost ultimul pentru panamez

Armando Cooper a reziliat contractul cu Dinamo. Pe cine aduc în locul lui

Armando Cooper ajunsese în lotul „câinilor roșii” după ce May Mahlangu a semnat cu Ludogoreț Razgrad. Acum, după despărțirea de panamez, Dinamo București este foarte aproape să îl aducă pe fostul campion al României alături de Oțelul Galați, Ioan Filip. Acesta este liber de contract, după ce și-a reziliat contractul cu Debrecen la începutul lunii noiembrie. De asemenea, o altă soluție pentru înlocuirea Cooper ar fi chiar May Mahlangu, de care FANATIK a scris că s-ar putea întoarce de la bulgari sub formă de împrumut.

Armando Cooper a evoluat în 11 partide în Liga 1 Betano în acest sezon, fiind un punct fix în mijlocul lui Dinamo în prima parte a sezonului. Perioada sa în Ștefan cel Mare nu a fost una foarte reușită. Nu numai că panamezul nu a avut realizări notabile, dar Cooper a trecut și printr-un moment mai tensionat cu fanii dinamoviști, după meciul cu Chiajna. Atunci, jucătorul latino-american a avut o altercație cu un fan care a scuipat în direcția sa. De asemenea, Cooper a comis o gafă importantă în partida cu FCSB, din care roș-albaștrii au obținut o lovitură de pedeapsă. După acest meci, Cornel Dinu avea să spună că “plânge iarba când calcă amărâtul ăsta pe ea. Ce mobilitate are… ca un ţăruş înfipt în teren”.

  • 450.000 de euro este cota lui Armando Cooper, potrivit transfermarkt.de
  • 102 selecții și 7 goluri are Cooper pentru naționala Panama