Fotbal intern

Armando Cooper și-a găsit echipă după ce a fost dat afară de la Dinamo! Va fi coleg cu un fost stelist

27.01.2019 | 21:36
Armando Cooper și-a găsit echipă după ce a fost dat afară de antrenorul Mircea Rednic de la Dinamo

Mijocașul panamez Armando Cooper și-a găsit echipă după ce a fost dat afară de antrenorul Mircea Rednic de la Dinamo București. Fotbalistul a semnat un contract cu gruparea israeliană Maccabi Petah Tikva, acolo unde va fi coleg cu fostul atacant de la FCSB, Habib Habibou.

Armando Cooper, în vârstă de 31 de ani, și-a reziliat contractul cu Dinamo București la mijlocul lunii decembrie, la doar patru luni de la sosirea la ”câini”. Mijlocașul central panamez a fost dat afară după ce a ratat antrenamentul echipei de după meciul cu Hermannstadt, fără să anunțe motivul pentru acest gest.

Armando Cooper și-a găsit echipă după ce a fost dat afară de la Dinamo

După ce a plecat de la Dinamo București, Armando Cooper nu a stat prea mult pe margine și a semnat cu echipa Maccabi Petah Tikva, ocupanta locului 12 în campionatul din Israel. În luna octombrie a anului trecut, fotbalistul a vrut să-și rezilieze contractul cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare, după ce a sărit să-l bată pe un suporter dinamovist care a avut gesturi rasiste la adresa sa în timpul meciul din deplasare cu formația Concordia Chiajna din Liga 1 Betano. Atunci, cel care l-a convins pe panamez să nu plece a fost chiar antrenorul Mircea Rednic.

Armando Cooper la prezentarea oficială la Maccabi Petah Tikva
Armando Cooper la prezentarea oficială la Maccabi Petah Tikva

În această iarnă, Armando Cooper a fost dorit de două formații din Liga 1 Betano. Prima care și-a exprimat intenția de a-l aduce pe mijlocaș a fost nou promovata Dunărea Călărași. Apoi, antrenorul formației Poli Iași, Flavius Stoican, a anunțat că este interesat de aducerea panamezului care a mai jucat în cariera sa la formațiile Arabe Unido, Godoy Cruz, Oțelul Galaț, FC St. Pauli, Toronto FC și Universidad de Chile. În cele din urmă, internaționalul panamez a ajuns în Israel la Maccabi Petah Tikva.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri