Fotbal intern

Armando Cooper și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo. Cum a ajuns la Dunărea Călărași

11.12.2018 | 17:48
Armando Cooper sia gasit echipa dupa despartirea de Dinamo Cum a ajuns la Dunarea Calarasi

Armando Cooper nu a stat mult timp liber de contract după despărțirea de Dinamo. Fostul mijlocaș al „câinilor roșii” este foarte aproape de un club din Liga 1 Betano, iar FANATIK vă prezintă culisele acestei mutări.

Armando Cooper și-a reziliat înțelegerea cu Dinamo, după numai 11 meciuri jucate în tricoul trupei din Ștefan cel Mare. Mijlocașul defensiv, adus la sfârșitul verii în locul lui May Mahlangu, și-a reziliat marți înțelegerea cu „câinii”, după ce a ratat un antrenament al echipei după meciul cu Hermannstadt, motiv pentru care a și primit o amendă de la club. De asemenea, după ce a comis acest gest, impresarul său a decis să rupă contractul cu internaționalul panamez: „Nu putem colabora cu un jucător care nu își respectă clubul”, a spus Mihai Stan. pentru FANATIK.

Armando Cooper ajunge la Dunărea Călărași, după plecarea de la Dinamo

FANATIK a aflat că echipa la care va ajunge internaționalul panamez este Dunărea Călărași, formația antrenată de Dan Alexa. Transferul lui Armando Cooper la Călărași a fost intermediat de noul impresar al panamezului, Anamaria Prodan, cea care a adus de-a lungul timpului mai mulți fotbaliști la echipa de pe malul Dunării. După ce se va materializa transferul la echipa lui Dan Alexa, Cooper ar urma să facă un tandem interesant în fața apărării, alături de fostul internațional român Alex Bourceanu. Fostul component al Stelei a ajuns în acest sezon la Călărași, după ce a stat mai multe luni pe bară, în urma unei accidentări grave suferite la Arsenal Tula.

Dan Alexa va fi noul antrenor al lui Armando Cooper, după plecarea de la Dinamo

Dunărea Călărași trece printr-o criză de formă în ultima perioadă. Elevii lui Dan Alexa nu au mai câștigat niciun meci din etapa a opta, când a învins pe cei de la FC Botoșani cu scorul de 3-2. După 19 etape, echipa nou-promovată se află pe locul 12 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 17 puncte.

  • 450.000 de euro este cota lui Armando Cooper, potrivit transfermarkt.de