ADVERTISEMENT
Hotnews

Forţele terestre AMERICANE, ATACATE de Armata SIRIANĂ! Vezi REACŢIA SUA!

Site-ul forţelor terestre americane (US Army) a fost piratat în cursul nopţii de Armata Electronică Siriană, care regrupează susţinători ai regimului sirian, relatează NBC News. Oficiali...
Autor: Ionuţ Cataramă | 09.06.2015 | 08:42
Forţele terestre AMERICANE, ATACATE de Armata SIRIANĂ! Vezi REACŢIA SUA!

Site-ul forţelor terestre americane (US Army) a fost piratat în cursul nopţii de Armata Electronică Siriană, care regrupează susţinători ai regimului sirian, relatează NBC News. Oficiali americani au confirmat piratarea site-ului US Army de către hackeri din cadrul Armatei Electronice Siriene.

ADVERTISEMENT

Autorii atacului cibernetic au denunţat Statele Unite pentru antrenarea combatanţilor rebeli în interiorul Siriei. Ei au revendicat atacul pe un cont de Twitter aparţinând Armatei Electronice Siriene.

De la începutul războiului din Siria, în martie 2011, Armata Electronică Siriană atacă frecvent site-uri sau conturi pe reţele de socializare aparţinând unor instituţii de presă. New York Tims, Forbes, Associated Press şi Le Monde sunt câteva din instituţiile de presă care au devenit victimele atacurilor cibernetice ale Armatei Electronice Siriene. De regulă, membrii acestui grup profită de atacurile cibernetice pentru a difuza mesaje în favoarea regimului preşedintelui sirian Bashar al-Assad.

Sursa: mediafax.ro

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!