Fotbal intern

Armenia – România 3-2. Ne-au umilit în patru minute. Mirel Rădoi, fii ofensiv și dă-ți DEMISIA!

31.03.2021 | 21:00
Armenia  Romania 32 Neau umilit in patru minute Mirel Radoi fii ofensiv si dati DEMISIA
ADVERTISEMENT

Naționala României s-a făcut de râs la Erevan în fața Armeniei și a pierdut un meci pe care l-a avut în mână până în minutul 85.

Au fost 4 minute de coșmar în finalul întâlnirii, în care am primit două goluri absolut stupide, și ne-am îndepărtat încă o dată de un nou turneu final al Campionatului Mondial, deși s-au scurs numai 3 etape din aceste preliminarii.

ADVERTISEMENT

Armenia – România 3-2 (Spertsyan 50, Haroyan 85, Barseghyan 89 pen. / Cicâldău 62, 72) – VEZI VIDEO

  • Armenia: Yurchenko – Hambartsumyan, Calisir, Haroyan, Hovhannisyan – Barseghyan, Grigoryan, Muradyan (46 Spertsyan), Bayramyan – Karapetyan (46 Shaghoyan), Briasco (46 Adamyan). Antrenor: Joaquin Caparros
  • România: Fl. Niță – Mogoș, Chiricheș, Toșca, Bancu – R. Marin, Cicâldău (81 Al. Crețu) – D. Man (81 Mihăilă), Stanciu (74 Fl. Tănase), Maxim (74 Keșeru) – Pușcaș. Antrenor: Mirel Rădoi

Min. 6: Șutul lui Stanciu de la 20 de metri este reținut de portarul Yurchenko.

Min. 9: Stanciu execută excelent o lovitură liberă din afară careului, însă Yurchenko respinge de la vinclu.

ADVERTISEMENT

Min. 11: Man șutează puțin peste poartă.

Min. 14: Armenii profită de o eroare a lui Toșca, dar Niță intervine foarte bine la șutul lui Barseghyan, deviat de Bancu.

Min. 15: Niță se opune din nou golului la șutul aceluiași Barseghyan.

Min. 23: Șutul lui Maxim din careu trece peste poartă.

Min. 40: Pușcaș este foarte aproape de a deschide scorul, dar șutul său din careu este respins în corner.

ADVERTISEMENT

Min. 48: Șutul lui Răzvan Marin din lovitură liberă trece peste poartă.

Min. 50: Shaghoyan are o ocazie rarisimă, dar singur în colțul careului mic reia pe lângă poartă.

Min. 56: GOOOL ARMENIA! Spertsyan îl învinge pe Niță cu un șut de la 20 de metri, balonul fiind deviat în prealabil de Toșca. Armenia – România 1-0.

ADVERTISEMENT

Min. 61: Niță intervine din nou salvator la lovitura de cap a lui Adamyan.

Min. 62: GOOOL ROMÂNIA! Șutul lui Bancu ajunge pe 6 metri la Cicâldău, care trimite în plasă. Armenia – România 1-1.

Min. 72: GOOOL ROMÂNIA! Bancu îi oferă un nou assist lui Cicâldău, care înscrie cu capul din interiorul careului. Armenia – România 1-2.

Min. 77: Pușcaș vede cartonașul roșu pentru un faul violent, cu talpa în fața unui adversar.

Min. 83: Florin Niță intervine din nou foarte bine la două faze consecutive și ne salvează d ela primirea unui nou gol.

Min. 85: GOOOL ARMENIA! Haroyan marchează din 6 metri, dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Armenia – România 2-2.

Min. 89: GOOOL ARMENIA! Barseghyan transformă un penalty acordat pentru un fault în careu comis de Crețu. Armenia – România 3-2.

Mirel Rădoi a făcut 6 schimbări în echipa de start față de meciul cu Germania

UPDATE 31 martie, ora 17:30 / Selecționerul Mirel Rădoi a operat nu mai puțin de 6 modificări în echipa de start pe care o va folosi în Armenia față de meciul cu Germania, pierdut cu 0-1. Astfel, și-au făcut loc printre titulari Mogoș, Bancu, Cicâldău, Man, Maxim și Pușcaș, care i-au înlocuit pe Ov. Popescu, Camora, Mihăilă, Ianis Hagi, Florin Tănase și Keșeru.


Știre inițială 31 martie, ora 16:30

Armenia – România Live stream PRO X ora 19:00

Partida Armenia – România se joacă miercuri, 31 martie, de la ora 19:00 pe stadionul Republican Vazgen Sargsyan din Erevan. Numele arenei a fost dat în onoarea eroului naţional cu acest nume, fost ministru al apărării în două rânduri, 1991-92 şi 1995-99 şi prim ministru în perioada iunie 1999-27 octombrie 1999, dată la care a fost asasinat la numai 40 de ani. În afara stadionului există şi un bulevard în Erevan care îi poartă numele.

Meciul Armenia – România se va disputa miercuri, 31 martie, de la ora 19:00, în etapa a 3-a din grupa J a preliminariilor CM 2022 şi va fi arbitrat de letonul Andris Treimanis. PRO X este postul care va transmite în exclusivitate întâlnirea, care va mai putea fi urmărită şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Armenia are punctaj maxim după două etape

Armenia, naţională pregătită de spaniolul Caparros, s-a impus greu, în ultimele minute, printr-un autogol, în primul meci, în Liechtenstein, după care la Erevan a produs surpriza, depăşind clar Islanda cu 2-0. Armenia a progresat mult de la numirea ibericului, reuşind inclusiv promovarea în Divizia B din Liga Naţiunilor.

România a început cu o victorie acasă, 3-2 cu Macedonia de Nord, urmată de un eşec destul de firesc, tot la Bucureşti, 0-1 în faţa marii favorite a grupei, Germania. „Tricolorii” puteau suferi un eşec sever, dacă portarul Florin Niţă nu ar fi avut intervenţii miraculoase în mai multe rânduri.

Partida Armenia – România se va disputa cu spectatori în tribune

La Erevan, „tricolorii” vor mai trebui să facă faţă unui obstacol de care s-au dezobişnuit în ultimul an şi jumătate, de când a izbucnit pandemia de coronavirus. În tribune se vor afla un număr limitat de suporteri armeni, care la meciul cu Islanda au asigurat o atmosferă fantastică jucătorilor lor.

Armenia era privită drept o echipă care nu contează în grupă, alături de Liechtenstein, dar după acest debut furtunos lucrurile s-au schimbat şi nu va fi deloc un meci uşor pentru băieţii lui Mirel Rădoi, departe de acel 5-0 din perioada Daum.

Mirel Rădoi va juca la fel de ofensiv

Mirel Rădoi va juca în acelaşi sistem ofensiv, ţintind cele trei puncte şi este foarte important să reuşim acest lucru, pentru a rămâne cu şanse reale în lupta pentru locul secund, pentru că e clar că Germania a confiscat prima poziţie.

Foarte probabil va începe în apărare cu Chiricheş şi Burcă sau posibil Nedelcearu, neutilizat până acum şi cu Toşca fundaş stânga, post pe care a fost trecut în a doua repriză cu Germania şi a evoluat bine. Stanciu şi Răzvan Marin par bătuţi în cuie în zona centrală la mijloc.

România este favorită la casele de pariuri

Rădoi va utiliza acelaşi sistem de trei jucători ofensivi în spatele vârfului, probabil Puşcaş din primul minut. Sau Tănase va fi avansat vârf, pentru a face loc în acea linie de trei fie lui Maxim, fie lui Bicfalvi, jucători creativi dar şi buni la finalizare.

Casele de pariuri nu au fost total impresionate de succesul armenilor cu Islanda şi acordă prima şansă naţionalei noastre, care doar o dată s-a încurcat la Erevan, în 2004, cu Anghel Iordănescu pe bancă, scor 1-1. România are cote între 1,85-1,90 la victorie, faţă de 4,35 cât au primit gazdele partidei.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,72 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Armenia – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT