Life

Armin Nicoară a condus-o cu burta la gură, la altar! Ce spune despre copil: „Sper să fie ok”

Armin Nicoară a fost mare naș de cununie astăzi, 16 mai 2023! Artistul a devenit părintele spiritual al unui bun prieten.
16.05.2023 | 16:54
Armin Nicoara a conduso cu burta la gura la altar Ce spune despre copil Sper sa fie ok
Armin Nicoară și Claudia Puican, nași de cununie! Foto: Instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican au devenit nași de cununie astăzi, 16 mai 2023. Saxofonistul i-a condus la altar pe cântărețul Costy Deoancă și partenera sa extrem de emoționați.

Armin Nicoară și Claudia Puican, nași de cununie. Mireasa, gravidă la altar

Armin a acceptat din prima să fie naș la nunta cântărețului, mai ales că se știu de foarte mulți ani. De altfel, Costy a fost unul dintre muzicienii pe care tatăl lui Armin, Petrică Nicoară, l-a strunit. Inițial, chiar tatăl saxofonistului trebuia să fie naș, dar mirii au optat să îi aleagă pe Armin Nicoară și Claudia Puican, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singurul artist naș, căci cuplul a avut 7 perechi de părinți spirituali! Printre ei s-a numărat și interpretul cunoscut sub numele de scenă Fane Bănățeanul.

Saxofonistul, nașul lui Costy Deoancă

„Am fost naș eu cu Fane Bănățeanul. Costy este coleg de-al nostru din muzică. El când a început să cânte, să se lanseze, a fost elevul lui taică-meu. Au zis să ne pună pe noi nași. Am fost și în vacanță în Maldive împreună și cam în toate vacanțele au fost cu noi.

ADVERTISEMENT

Prima dată ar fi putut fi taică-meu naș, dar na, noi fiind mai tineri și foarte apropiați de ei au zis să mergem eu cu Claudia”, a declarat Armin Nicoară în exclusivitate pentru FANATIK.

Armin și Claudia lucrează intens la copil!

Armin ne-a mai zis că nu e în măsură să le dea sfaturi căsătoriților ci, dimpotrivă, el și Claudia ar trebui să le urmeze exemplul, căci mireasa așteaptă un bebeluș!

ADVERTISEMENT

„Azi a fost cununia, ca și cum a fost la mine, au luat același model ca noi, tot cu 7 perechi de nași… Nunta mare se va face undeva în septembrie-octombrie deoarece mireasa este gravidă și așteaptă să nască și să facă petrecere doi în unu: și de botez, și de nuntă. 

Eu, sincer, sunt o persoană mai… deschisă, mai de viață. Nu știu dacă sunt în măsură să dau sfaturi de viață, pentru că mă vedeți pe mine. Nu știu dacă e bine să se ia după stilul meu de viață.

ADVERTISEMENT

Nu prea sunt în măsură, dar sper ca ei să se înțeleagă bine. Noi trebuie să le urmăm exemplul, că ei acum o să aibă un copil. Noi lucrăm la treaba asta cu copilul”, a mai dezvăluit Armin, pentru FANATIK.

armin nicoară claudia puican nași
Armin Nicoară și Claudia Puican au devenit nași de cununie azi, 16 mai 2023

Cântărețul și-ar dori ca la anul să devină tătic: „Iau un tratament și sper să fie ok”

Cântărețul ne-a zis că urmează un tratament și, cu voia sorții, se așteaptă să devină tătic poate chiar anul viitor. În funcție de cum va decurge tratamentul pe care îl urmează își va reprograma și vacanțele la care s-a gândit vara asta.

„Mai aștept să mă pun eu pe picioare cu niște vitamine și sperăm că la anul să botezăm. Doamne ajută, la anul, sper eu, așa îmi doresc. Eu acum iau un tratament și sper să fie ok. Nici nu vreau să vorbesc foarte multe, pentru că vreau să văd cum decurge tratamentul.

Nu prea am în plan nici vacanțe, căci sunt pe ceva tratament și dacă tratamentul decurge bine va trebui să merg la spital să facem toate cele și să mergem înainte cu procesul. De aceea nu pot lua în calcul vacanța.

Eu aș fi vrut să merg în iunie în vacanță, iar dacă tratamentul funcționează, în iunie va trebui să mă întorc la doctor. Iau niște vitamine, sunt niște prafuri, sună urât că sunt prafuri, dar sunt vitamine din acelea dizolvabile în apă”, ne-a mai povestit Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT