Life

Armin Nicoară a dat din casă. Ce se întâmplă, de fapt, între Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Armin Nicoară, detalii despre mariajul dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Cunoscutul saxofonist a dat cărțile pe față.
22.01.2023 | 15:10
Armin Nicoara a dat din casa Ce se intampla de fapt intre Georgiana Lobont si Rares Ciciovan
Armin Nicoară, detalii despre mariajul dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Saxofonistul a dat cărțile pe față. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul cântăreț de muzică de petrecere a dat din casă. Ce se întâmplă, de fapt, între nașii săi de cununie, după ce în ultima perioadă s-a vehiculat că se află în mijlocul declațiilor făcute de soțul frumoasei artiste.

Armin Nicoară, detalii despre mariajul dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Saxofonistul a dat cărțile pe față

Armin Nicoară nu mai ascunde adevărul legat de mariajul Georgianei Lobonț cu Rareș Ciciovan, bărbatul cu care șatena are o relație sentimentală de 7 ani și cu care a devenit mamă de două ori. Cei doi au o fată și un băiat.

ADVERTISEMENT

Renumitul saxofonist a făcut lumină în cazul presupusului divorț dintre nașii săi, subliniind că este foarte deranjat că a fost văzut ca fiind „mărul discordiei”, mai ales că este însurat de câteva luni cu Claudia Puican.

„Am văzut declarațiile nașului meu. Cred că au fost un pic exagerate. Ei au o familie foarte frumoasă, au doi copii. Nu știu de ce s-a ajuns la aceste declarații, dar foarte multă lume a spus că eu sunt problema.

ADVERTISEMENT

Am o soție foarte frumoasă. Îmi respect soția, pe Claudia, bineînțeles, iar nașii mei cred că știu mai bine ce au de făcut”, a mărturisit Armin Nicoară în emisiunea Teo Show difuzată la Kanal D.

Armin Nicoară, deranjat de speculațiile din media

Armin Nicoară este extrem de deranjat de speculațiile din media, asta pentru că are o relație foarte frumoasă cu nașii de cununie, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. În plus, cei doi artiști colaborează frecent în carieră.

ADVERTISEMENT

În urmă cu numai câteva zile au lansat o piesă al cărei videoclip a fost filmat în Maldive, unde saxofonistul s-a distrat cu soția sa, Claudia Puican, în timp ce frumoasa artistă a fost însoțită de întreaga familie.

„Sistemul româncelor” a ajuns în trending-ul de pe Youtube într-un timp foarte scurt. În aceeași notă, melodia se anunță a fi una de mare succes și cu siguranță va fi interpretată la multe dintre evenimentele din perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, piesa este și pe placul copiilor, fiul Georgianei Lobonț cunoscând foarte bine versurile, la fel și partenerul de viață al solistei, Rareș Ciciovan.

ADVERTISEMENT