Life

Armin Nicoară a vrut să se sinucidă după ce a aflat că are diabet: ”Nu puteam să accept”

Armin Nicoară este mai mereu cu zâmbetul pe buze, însă în spate, celebrul saxofonist a trăit niște momente de coșmar. Acesta a vrut chiar să se și sinucidă.
03.12.2022 | 00:11
Armin Nicoara a vrut sa se sinucida dupa ce a aflat ca are diabet Nu puteam sa accept
Armin Nicoară a vrut să se sinucidă după ce a fost diagnosticat cu diabet. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară suferă de diabet, încă din adolescență, iar în momentul în care a primit diagnosticul din partea medicului, a fost prea mult pentru el.

Armin Nicoară a intrat în comă diabetică pe când era adolescent

Într-o perioadă a vieții sale pe când se confrunta cu depresia, Armin Nicoară a început să se simtă din ce în ce mai rău. Se pare că de vină ar fi fost glicemia acestuia, care a scăpat de sub control.

ADVERTISEMENT

Mai exact, saxofonistul a avut glicemia undeva la 800 și a ajuns să fie luat de salvare. S-a trezit pe patul de spital, iar medicii au fost și ei speriați de cazul acestuia.

Mai exact, în primă fază, aceștia au crezut că artistul ar fi consumat substanțe interzise.

De abia în momentul în care a intrat în comă însă, medicii și-au dat seama despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară a stat în total patru zile în comă, însă ce a fost mai rău, de abia apoi a urmat. În momentul în care a primit diagnosticul, artistul nu putea să își accepte boala și credea că viața lui s-a sfârșit.

Avea doar 15 ani pe atunci, iar totul s-a schimbat din acea zi.

Armin Nicoară a vrut să se sinucidă după ce a primit diagnosticul

Armin Nicoară a povestit într-o emisiune recentă că au fost momente în care s-a gândit inclusiv să se sinucidă și nu mai răspundea nimănui la telefon.

ADVERTISEMENT

”Când erau zilele mele de naștere nu mai acceptam să răspund la telefoane. Vedeam totul negru. Nu puteam să accept că am boala, am crezut că s-a încheiat viața mea.(…)

Am avut și gânduri de moarte. Chiar îmi spuneam atunci, ce rost mai are să trăiesc?”, a povestit Armin Nicoară, în emisiunea “Fiță cu Adiță”.

ADVERTISEMENT

Salvarea lui a fost soția sa, Claudia Puican, pe care a cunoscut-o ulterior. Ea i-a dat mai multă putere și l-a ajutat să accepte boala și de asemenea, să poată să viseze spre o viață mai frumoasă.

De asemenea, deși îi este teamă ca anumite episoade neplăcute ale bolii ar putea să se repete, aceasta continuă să își susțină soțul.

Lecția de viață primită de Armin Nicoară

Acum, privind în urmă, Armin Nicoară spune că ce s-a întâmplat atunci a fost o lecție de viață. În acest mod, artistul a învățat să aprecieze altfel lucrurile și se se poată bucura de viață.

”Tot ce s-a întâmplat atunci acum este o lecție foarte importantă pentru mine. Acum, când mă trezesc în fiecare dimineață spun: Mulțumesc pentru tot ce am, Doamne.

Diabetul face parte din mine și fiecare trebuie să aibă crucea lui și să și-o ducă.”, a mai povestit Armin Nicoară, pentru sursa citată.

Acum, artistul trăiește cu diabetul însă nu mai este o problemă pentru el. Armin Nicoară este mai fericit ca oricând alături de soția sa, Claudia Puican, care îl susține necondiționat.

ADVERTISEMENT